FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
21 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Sada káblov Amoner so 6 baleniami

5,21 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 10,43 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
iPhone - iPad
SKU:
holm8344
Poslední aktualizace
pred 3 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Nabíjací a dátový kábel Amoner pre iPhone - Set 6 (0,5m,1m,1m,1m,1m,1m,1m,1,8m,2,8m) - rýchle nabíjanie a prenos dát

Špecifikácia:
Objavte efektívne nabíjanie a bezproblémový prenos dát nabíjacieho a dátového kábla Amoner, ktorý je navrhnutý špeciálne pre mnohé modely iPhonu. Táto 6-dielna súprava ponúka dokonalú rovnováhu medzi všestrannosťou a odolnosťou, vďaka čomu budú vaše zariadenia vždy nabité a pripojené, nech sú kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti:

Dokonalá kompatibilita: Káble Amoner sú navrhnuté s ohľadom na širokú škálu telefónov iPhone vrátane radu iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11 Pro/Max, iPhone XS/XS Max/XR a starších modelov až po iPhone 5S/SE. Je kompatibilný aj s iPadmi Pro, iPad Air, iPad Mini a iPod Touch.

Certifikovaná bezpečnosť: Naše káble prechádzajú prísnym testovaním, aby sa zabránilo prebíjaniu a zabezpečilo neprerušované nabíjanie. Kábel s konektorom Lightning je navrhnutý tak, aby sa zabránilo prebíjaniu a chybným správam.

Rôzne dĺžky: S dĺžkou kábla od 0,5 metra do 2,8 metra vždy nájdete ten, ktorý vyhovuje vašim potrebám. Užite si pohodlie rôznych dĺžok, či už doma, v kancelárii alebo na cestovanie.

Vysoko kvalitná výstuž z nylonových vlákien a vynikajúca trvanlivosť: Silné vlákna, najpružnejšie, najpevnejšie a najodolnejšie materiály, zaisťujú 200% zvýšenie pevnosti v ťahu. Špeciálny tlmič zaťaženia vydrží viac ako 5000 ohybov. Prémiové hliníkové puzdro ďalej zvyšuje životnosť kábla.

Vysoko kvalitný nylonový materiál:
Najsilnejšie vojenské vlákno, najpružnejší, najpevnejší a najodolnejší materiál, ktorý ponúka o 200% vyššiu pevnosť v ťahu. Špeciálny tlmič zaťaženia vydrží viac ako 5000 ohybov. Vďaka vysoko kvalitnému hliníkovému krytu je kábel ešte odolnejší.

Niekoľko dĺžok:
Nabíjajte svoje zariadenia v kancelárii, na gauči alebo v posteli bez toho, aby dĺžka kábla obmedzovala ich pohyb.

Kompatibilné zariadenia:
iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 11 / iPhone 11 Pro Max / iPhone X / iPhone XS Max / iPhone XS / iPhone XR / iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone 7 Plus / iPhone 6s / iPhone 6s Plus / iPhone 6 / iPhone 6 Plus / iPhone 5s / iPhone 5c / iPhone 5 / iPhone SE

Rýchly prenos dát:
Okrem rýchleho nabíjania podporujú naše lightning káble aj synchronizáciu dát s rýchlosťou prenosu dát až 480 Mbps.
Zariadenia s konektormi Lightning, ako sú telefóny iPhone a iPad, je možné pripojiť k počítaču cez port USB-A a umožňujú prenos súborov vysokou rýchlosťou pri nepretržitom a plynulom nabíjaní zariadenia.

Obsah balenia:

1 x 0,5m dlhý bleskový kábel
3 x 1m dlhé bleskové káble
1 x 1,8m dlhý bleskový kábel
1 x 2,8m dlhý bleskový kábel



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.