FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

S8 Ultra Full Set biela

11,61 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 23,22 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm8136
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Ďalšie inteligentné hodinky na trhu, S8 Ultra Full Set sú biele - so 7 rôznymi remienkami, jeden pre každý deň v týždni! Je to vynikajúce zariadenie, ktoré má veľa zdravotných a fitness funkcií.
 
Volanie cez Bluetooth
Športový režim
Inteligentné upozornenia
Zdravotné funkcie

Dizajn a displej
Inteligentné hodinky sú vybavené plochým rámom zo zinkovej zliatiny, čo je predpokladaný dizajn pre modely série 8. S8 Pro Max meria 46,0 mm x 31,50 mm x 9,65 mm, má kovový rám s korunkovým tlačidlom a tlačidlo v tvare pilulky na boku. Zariadenie váži len okolo 51 gramov a je vybavené športovým popruhom.
Má dotykovú obrazovku s vysokým rozlíšením s 2,02-palcovou IPS LCD obrazovkou. Získal rozlíšenie 240 x 280 pixelov, dobrú presnosť farieb a široké pozorovacie uhly. Má tenký čierny rám a 2,5D ochranu z tvrdeného skla na vrchu.
Celý rám karosérie je kompaktný a plne vodotesný s hodnotením IP68. Spĺňa denné hodnotenie odolnosti voči vode, je odolný voči striekajúcej vode, dažďu a prachu.
 
Hardvér
Pokiaľ ide o hardvér, inteligentné hodinky bežia na čipe Realtek RTL8762, nízkoenergetickom a vysokovýkonnom čipe. Má tiež snímače HR, BP a SpO2. Má volanie cez Bluetooth a batériu s kapacitou 200 mAh. Ako vidíte z hardvéru, inteligentné hodinky sú nabité nielen základmi, ale aj pokročilými funkciami.
 
Inteligentné hodinky sú skvelou voľbou pre športovcov, pretože môžu sledovať viac športov. (beh, cyklistika, vzpieranie, basketbal, tenis, volejbal a futbal) Profesionálny pohybový algoritmus inteligentných hodiniek a podpora viacerých športov vám umožňujú cvičiť všetko od chôdze po beh, jazdu na bicykli. Inteligentné hodinky sledujú kroky, čas tréningu, spotrebu kalórií, ako aj srdcovú frekvenciu, čo vám umožňuje sledovať efektivitu a pokrok vášho tréningu.
 
Bluetooth volanie a hlasová podpora
V spojení so vstavaným reproduktorom a mikrofónom, pokročilým Bluetooth 4.0, inteligentné hodinky podporujú hovory Bluetooth. Používatelia môžu telefonovať priamo na inteligentných hodinkách, používatelia môžu prijímať aj telefónne hovory. Inteligentné hodinky podporujú protokol hovorov, telefónny zoznam, tlačidlá vytáčania. Vďaka telefonickej podpore už nikdy nezmeškáte hovor a nemusíte vyťahovať telefón z vrecka len preto, aby ste mohli prijať alebo vytočiť hovor.
 
Inteligentné pripomenutie Push notifikácie
Prijmite SMS alebo hovory s inteligentnou pripomienkou. Môžete prijímať SMS správy alebo správy v aplikáciách. Inteligentné hodinky podporujú Facebook a niekoľko ďalších služieb.
 
Ďalšie funkcie dostupné na vašich inteligentných hodinkách
 S8 Ultra Full Set sú inteligentné hodinky, podporujú ovládanie hudby, budík, počasie, stopky, nájsť telefón, časovač a predinštalované ciferníky.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.