FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

S8 Pro inteligentný ra k

7,56 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 15,13 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Tu
SKU:
holm3951
Poslední aktualizace
pred 3 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Tu je inteligentnejší na trhu, S8 Pro. Je to výnimočné, ktoré má veľa fitness funkcií vrátane GPS, ktoré vložíte.

Bluetooth h v s
GPS a šport zemm dban
Inteligentné rtes t s s
Funkcia c t


Dizajnový displej
smart ra má plochý zinkový televízor, ktorý má rovnaký dizajn na modeloch radu 8. S8 Pro Max má m čepele 46,0 mm x 31,50 mm x 9,65 mm, f m v zas, tlačidlo korunky a bočné tlačidlo n l v tvare pilulky. Každý váži 51 gramov a je vybavený športovým telom.
Má vysoké rozlíšenie s rint k doba letu, 2.02 h Vin IPS LCD k fly. Rozlíšenie 240 x 280 pixelov st, j sz štyri bodky s peek si sz dostať. V je ľahký čierny rám a vrch je 2.5D kalený koniec a n je 2.5D kalený rám.
Rám celého tela je kompaktný a má IP68 min s t ssel. Zodpovedá dennej klasifikácii v z ll s gi, fr ccsen s ll , a ll s por ll.

Hardvér
Pokiaľ ide o hardvér, smart r n beží na čipe Realtek RTL8762, nízkoenergetickom s, veľkom full tm ny čipe. Má tiež HR, BP s SpO2 rz. Má Bluetooth-h v ssal s 200 mAh batériu s výdržou batérie 15-20 dní. Rovnako ako hardvér, smart RA je nabitý nielen základmi, ale aj pokročilými funkciami.

Šikovný je veľmi dobrý v športe, pretože dokáže využiť viac športových bariér. Inteligentný ra profesionálny pohybový algoritmus s t bb sport g t s a t i on walk from running son, bedminton z son, ker kp roz son, jumping k telez sen s j g n t val cvičiť st. Inteligentní ľudia sledujú vaše zručnosti, váš tréning, vašu srdcovú frekvenciu a vašu srdcovú frekvenciu, aby ste mohli sledovať svojich najmenších.

Bluetooth h v s s zvuk mogat s
S mikrofónom a pokročilým Bluetooth 5.2, smart r t podporuje Bluetooth veľa. Používatelia môžu začať veľa vsádzať priamo na chytré telefóny. Smart ra t podporuje tlačidlá h v snapl t, telefón ny, t rcs z. S h v mnohých t mogatoch vám nikdy neunikne ani jeden h v sr l a nemusíte vyťahovať telefón z vrecka b l iba h v mnohých megv s s alebo t rcs z s.

Inteligentná ruka eml Push rtes t s s
Prijímajte SMS alebo h v veľa inteligentnej eml ruky s ním. Môžete prijímať SMS správy alebo aplikovať hudbu. Smart ra t podporované QQ, WeChat, Facebook a ďalšími.

Smart r n el rt h h
S8 Pro Max je na ňom inteligentný, podporuje hudbu diriguje rl s t, brest r t, id j r st, stopky r t, vyhľadávanie telefónov st s, id z t t .



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.