FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Rýchlovarná lišta Wolnowar Sous-vide 20 l 1300 W

84,93 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Klarstein
SKU:
4260457488974
EAN:
4260457488974
Poslední aktualizace
pred 1 mesiacom

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Bežná cena: 529,99 zł
Naša cena: 424 PLN

Pomalý sporák Sous Vide Termostat Obehové čerpadlo 20 l z nehrdzavejúcej oceleV 3 krokoch k dokonalému jedlu s plnou chuťou. LowCarb diéta, surová strava, diéta alebo zníženie hmotnosti - s pomalým sporákom varíte bez straty vitamínov a živín, bez námahy a rovnako ako profesionáli.

Obehové čerpadlo a inteligentný odpojovací systém zaisťujú presné pomalé varenie results.To žiť vedome znamená aj jesť vedome, čo znamená vedomé varenie. Quickstick od spoločnosti Klarstein je presné zariadenie, ktoré sa drží tejto filozofie. 

Špeciálna výhoda pomalého varenia: Vďaka jemnému zahrievaniu nedochádza k strate vitamínov a minerálov, ale zostávajú vo varenom produkte bez toho, aby sa rozpustili vo vriacej vode. Je to nielen chutné, ale aj zdravé. S výkonom 1300 W ohrieva Klarstein Quickstick až 2 litre vody s presnosťou 0,2 °C. Vstavané obehové čerpadlo udržuje teplotu vody na konštantnej prednastavenej úrovni v rozsahu 50-95° stupňov. Dokonalý výsledok pomalého varenia potravín balených vo vákuových vreciach je tak zaručený.

Inteligentný odpojovací systém zabraňuje pretečeniu alebo horeniu vody, keď nie je dostatok vody. Počas varenia môžete bezpečne opustiť kuchyňu.

Pomalý sporák Quickstick je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a dá sa ovládať pomocou dotykového LCD displeja. Okrem procesu Sous Vide je možné Klarstein Quickstick použiť aj na bežné varenie pri nízkych teplotách, na ohrev alebo udržanie tepla jedla.Ľahko sa čistí, nezaberá veľa miesta a opticky podmanivý Pomalý sporák Klarstein Quickstick  robí zo zdravého varenia detskú hru a je tiež profesionálnym zariadením pre laikov.

Základné informácie:Presná regulácia teploty (+/- 0,2 °C)Konštantná teplota v celom kontajneri vďaka zabudovanému obehovému čerpadluRegulácia teploty v rozmedzí 50-95°C

Vlastnosti:Prepínač zapnutia/vypnutia displejaFunkcia časovača (0:00 až 59:59)Modrý dotykový LCD displejDotyk z nehrdzavejúcej oceleJednoduché ovládanie a čistenieNezaberá veľa miestaVýkon: 1300 WNapájanie: 220 - 240 V; 50 Hz

Rozsah dodávky:1 x zariadeniePoužívateľská príručka v nemčine (ostatné jazyky: angličtina)

Rozmery: Rozmery cca: 36,7 x 13,5 x 8,8 cm (Š x V x H) Hmotnosť: cca 1,1 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.