FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Kvalitný kábel s konektormi USB typu C vám umožní napájať nielen telefón, ale dokonca aj notebook – vďaka prispôsobeniu sa záťaži s prúdom až 100 W. Podporuje aj mnoho štandardov rýchleho nabíjania, takže pripojením telefónu k nabíjačke sa nemusíte obrniť trpezlivosťou!
špecifikácia:

Značka: Baseus
Prenosová rýchlosť: až 480 Mbps
Maximálne zaťaženie: do 100W
Typ konektora: USB typu C - USB typu C
USB štandard: USB 2.0
Dĺžka: 1,2 m

Najdôležitejšie výhody kábla Baseus Crystal Shine série USB typu C - USB typu C:

Vďaka prispôsobeniu sa záťaži s výkonom až 100 W môžete nabíjať smartfóny, MacBooky, notebooky alebo tablety iPad, ktoré sú napájané cez USB typu C, ako aj konzolu Nintendo Switch a ďalšie zariadenia napájané z USB typu C konektor
Podporuje mnoho štandardov rýchleho nabíjania, vr. Rýchle nabíjanie alebo dodávka energie až 100 W
Inteligentný čip upravuje optimálny výkon pre stabilné a bezpečné nabíjanie, aby sa kábel nezahrieval
Prenosová rýchlosť až 480 Mbps umožňuje rýchly prenos dát
Výrazný, jedinečný dizajn

Načítanie a rýchly prenos dát narazKábel USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series je prispôsobený záťaži s výkonom až 100 W, čo umožňuje napájanie zariadenia a prenos dát súčasne. Je kompatibilný s mnohými štandardmi rýchleho nabíjania, vr. Rýchle nabíjanie alebo dodávka energie. Toto je výkonný kábel pre špeciálne úlohy! Môžete ním nabíjať smartfóny aj notebooky vybavené portom USB typu C a dokonca aj konzolu Nintendo Switch.
Vysoká kvalita Splietaný kryt radu USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series s odolnou textúrou má dodatočnú výstuž v mieste pripojenia zástrčky ku káblu. Je teda odolný voči ohýbaniu a rozťahovaniu. Vo vnútri je 8-žilový medený kábel, ktorý sa vďaka inteligentnému čipu nezahreje ani pri súčasnom nabíjaní a prenose dát.
Jedinečný vzhľad a pohodlie Séria Baseus Crystal Shine má jedinečný dizajn. Vedľa zástrčky je štýlová ozdoba, ktorá sa leskne odrazeným svetlom. Kábel je dlhý 1,2 m, čo vám umožní pohodlné používanie doma alebo v aute. Dodáva sa v niekoľkých elegantných farbách.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.