FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ergonomický a ľahký dizajn sa dokonale prispôsobí každej ruke Mixovanie nikdy nebolo také pohodlné. Ergonomický, ľahký dizajn padne do každej ruky. Mäkká, protišmyková rukoväť a ľahko prístupné a veľké tlačidlá zaisťujú optimálny komfort a plnú kontrolu nad zariadením.

Dokonalá textúra jedla vďaka plynulej regulácii rýchlosti a funkcii Turbo. Plynulá regulácia rýchlosti v rámci 12-navrhovaných vám umožňuje zvoliť si najvhodnejšiu rýchlosť pre naše jedlo. Ak chcete dosiahnuť maximálnu úroveň výkonu pre najnáročnejšie jedlá, stlačte tlačidlo Turbo.

Nastrúhané výrobky v priebehu niekoľkých sekúnd Krájanie cibule často spôsobuje vodnaté oči. Teraz si môžete ušetriť túto nepríjemnosť. Šikovný drvič vám umožní rýchlo a ľahko rozomlieť zeleninu, bylinky, orechy, mäso a syr. Je pripravený na použitie za pár sekúnd a ľahko sa čistí, pretože nádoba (bez motorizovaného veka) je vhodná do umývačky riadu.

Zmiešavacia nádoba tiež pomôže zmerať zložky. Pripravujete často malé porcie? Zmiešavacia nádoba slúži aj ako odmerka na meranie ingrediencií. Vďaka pripojenému veku môžete nádobu uzavrieť s obsahom a uložiť ju do chladničky.

Umožňuje bezproblémové odpojenie svoriek od tela zariadenia Umožňuje bezproblémové a veľmi pohodlné odpojenie svoriek od tela zariadenia. Keď skončíte, uvoľnite svoje vybavenie jediným kliknutím. Teraz ich môžete rýchlo a ľahko vyčistiť pod tečúcou vodou alebo v umývačke riadu.

Typ: Ručný mixér
Výkon: 600 W
Počet rýchlostí: 12
Funkcia Turbo/Pulse: Áno
Rezacie nože: Nerezová oceľ
Tip: Plast
Vhodné do umývačky riadu: Áno
Dĺžka napájacieho kábla: 140 cm
Príslušenstvo obsahuje:
- 2 x Ochranný kryt

- 1 x Zmiešavacia nádoba / odmerka

- 1 x ručný plastový mixér

- 1 x Univerzálny drvič

Farba: biela
Rozmery: 39,3 x 5,5 x 6,2 mm
Hmotnosť: 1,1 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.