FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
13 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PU kožená barová stolička výškovo nastaviteľné operadlo barových stoličiek

20,00 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Nemecko
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 9 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

⭐ Barové stoličky sú vyrobené z mäkkých PU kožených sedadiel. Sedadlá sú vyplnené zosilnenou špongiou s vysokou hustotou, ktorá sa ľahko nedeformuje a je pohodlnejšia. Základňa a doska na nohy využívajú technológiu galvanického pokovovania, ktorá je odolná voči korózii a môže účinne zabrániť každodennému opotrebovaniu.
⭐ [Nastaviteľná výška & 360° otáčanie]: Vankúš je možné otočiť o 360 stupňov a výšku stoličky je možné nastaviť rukoväťou. Rukoväť pod čalúnením sedadla vám pomôže nastaviť rôzne výšky. Výška vankúša od podlahy: 62–82 cm (výškovo nastaviteľná)
⭐ [Dizajn chránený pred podlahou]: Dizajn umiestnenia opierky nôh vám umožňuje ľahko položiť nohy, môžete sedieť, relaxovať a užívať si dlhú konverzáciu. Podlaha má zariadenie na ochranu podlahy a spodný gumový krúžok zabraňuje poškriabaniu podlahy a znižuje hluk počas otáčania.
⭐ [Multifunkčná barová stolička]: Kuchynská barová stolička má dokonalý tvar a dá sa prispôsobiť akémukoľvek prostrediu vo vašej domácnosti. Môže byť použitý v kuchyniach, jedálni, obývacej izbe, balkóne, kaviarni, pultoch, holičstvách, baroch atď. Jedná sa o štýlovú a pohodlnú multifunkčnú barovú stoličku.
⭐ [Rozmery barovej stoličky]: Veľkosť tejto tyčovej stoličky je 43 x 39 x 92–112 cm, vankúš od podlahy: 62–82 cm (nastaviteľná výška). Upozorňujeme však, že tieto barové stoličky nie je možné poslať na Normandské ostrovy (Jersey, Guernsey).



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.