MAY SALE
-30%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PRÍRODNÝ NEBEZPEČNÝ SUROVÝ NÁSTROJ

2,28 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 zásob
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
ZUP(5)-SIB
Poslední aktualizace
pred 9 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PRÍRODNÝ NEBEZPEČNÝ SUROVÝ NÁSTROJ

100% prírodná terapeutická a profylaktická zubná pasta SIBERINA poskytuje účinnú a jemnú starostlivosť o celú ústnu dutinu. Zabraňuje vzniku zubného kazu, posilňuje ďasná, má antibakteriálny účinok. Dodáva príjemnú arómu a sviežosť po dlhú dobu. Vhodné aj pre tie najcitlivejšie zuby.

Vyrobené z prírodných surovín vysokej kvality. Bez fluóru, SLS, parabénov, umelých konzervačných látok, aróm a farbív.

INCI: Uhličitan vápenatý, Glicerin, Aqua, Xilitol, Koko-glukozid, Maris Sal, kyselina citrónová, mentol, xantanská guma, éterický olej Abies alba, esenciálny olej Pinus silvestris, Spirulina maxima, extrakt z Betula pubescens, extrakt z Hypericum perforatum, extrakt z Quercus robur, extrakt z Urtica dioica, extrakt z Tilia cordata, extrakt z chamomily Matricaria, extrakt z Pinus silvestris.

Účinné látky zubných pást hrajú dôležitú úlohu, pretože ich účinné pôsobenie závisí od krásy a zdravia vašich zubov. CARBONATE CALCI - prírodná minerálna látka je veľmi jemne mletá. Poskytuje odstránenie plaku a zubného kameňa bez poškodenia skloviny. JEDĽOVÉ A BOROVICOVÉ ZÁKLADNÉ OLEJE posilňujú zuby a ďasná, zabraňujú ochoreniu parodontu. Majú silný protizápalový účinok. EXTRÁT OAKOVÉHO KÔRA má efekt mikroplnenia - "svieti" praskliny v zubnej sklovine, blokuje zubné kanály, znižuje citlivosť zubov. XYLITOL významne znižuje počet kariogénnych baktérií. Zarovnáva acidobázickú rovnováhu v ústnej dutine. Výrazne urýchľuje vstrebávanie minerálov zubnou sklovinou. SEA SALT je bohatá na stopové prvky a minerály, ktoré majú priaznivý vplyv na zuby a ďasná.

SPÔSOB APLIKÁCIE:
Naneste malé množstvo pasty na zubnú kefku. Masírujte si zuby 2-3 minúty, najmenej dvakrát denne. Po zákroku dôkladne opláchnite ústa teplou vodou.

OBJEM: 50 ml

ŽIVOTNOSŤ: 1 rok.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.