FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PRÍRODNÉ ŤAŽKÉ OCHRANNÉ ZBRANE

2,81 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 zásob
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
SCR(2)-SIB
Poslední aktualizace
pred 8 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PRÍRODNÉ ŤAŽKÉ OCHRANNÉ ZBRANE
Pre suchú a normálnu pokožku

Dobre upravená tvár a hladká pokožka sú znakmi mladosti a zdravia. Kožné bunky sa neustále aktualizujú, ale kvôli zmenám súvisiacim s vekom a škodlivým účinkom životného prostredia sa staré odumreté bunky včas prestanú aktualizovať. Táto pokožka vytvára matné, suché, nerovnomerné jemné vrásky. Na odstránenie zastaraných buniek a obnovenie pokožky použite prírodnú keramickú tvár. Jemne čistí dermis nielen od odumretej vrstvy pokožky, ale aj od zvyškov kozmetiky, prachu, tuku, ktorý sa nahromadil v póroch pokožky a zabraňuje kyslíku, vlhkosti a užitočným prvkom dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.

INCI: Aqua, prášok zo semien Prunus Armeniaca (marhuľa), Prunus Amygdalus Dulcis (sladký mandľový) olej, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Izoamyl laurát, Isoamyl Cocoate, cetearilalkohol, glycerylstearátcitrát, Glicerin, Pšeničný proteín, Citrus aurantium esenciálny olej, Jasminum grandiflorum esenciálny olej, Aniba rosaeodora esenciálny olej, Patchouli esenciálny olej, Xantan guma, Tokoferylacetát, extrakt z kôry Magnolia Officinalis, extrakt Cucumis sativus, extrakt Arctium lappa, Extrakt z Juglans regia, extrakt z Urtica dioica, kyselina kojová, kyselina jablčná.

Jemné peelingy pre suchú a normálnu pokožku hlboko vyživujú a zvlhčujú jemnú pokožku. Jemná abrazívna báza marhuľovej kosti obnovuje pružnosť, jemne odlupuje odumreté častice kože dermy. Komplex prírodných zložiek pomáha zladiť pokožku, omladiť a vyživovať užitočnými prvkami. Ošetrenie je vhodné pre citlivú a suchú pokožku.
ÚČINNÉ LÁTKY:
Marhuľa v stlačenej forme podporuje hlboké čistenie pórov, zlepšuje krvný obeh, čím stimuluje vstrebávanie živín. Bambucké maslo aktivuje syntézu kolagénu, zjemňuje a chráni pokožku pred prostredím. Pšeničný proteín vyhladzuje mikroreliéf na tvári, bojuje proti ochabnutiu a vráskam, obnovuje vodnú rovnováhu pokožky. Pomarančový esenciálny olej obnovuje hladkosť pokožky, znižuje svalové napätie, bieli a stimuluje krvný obeh. Jazmínový éterický olej zbavuje pokožku vysušenia a olupovania, vyrovnáva pleť, hojí drobné rany a praskliny. Esenciálny olej z ružového dreva má baktericídny účinok, účinne odstraňuje alergické reakcie, začervenanie a podráždenie. Stimuluje ochranné funkcie pokožky. Pačuli etylalkohol poskytuje hlbokú hydratáciu pokožky, eliminuje peeling, obnovuje žiarivosť a hladkú farbu pleti. Vitamín E zabraňuje starnutiu pokožky, zvyšuje jej pružnosť, normalizuje rovnováhu lipidov. Uhorky a výťažky z lopúcha zadržiavajú vlhkosť, bielu farbu a odstraňujú jemné vrásky na pokožke.

Spôsob aplikácie:
Naneste na zvlhčenú pokožku, masírujte ľahkými krúživými pohybmi, dôkladne opláchnite vodou. Nepoužívajte viac ako 1-2 krát týždenne. Neodporúča sa používať v prípade poškodenia pokožky, vyhnite sa okoliu očí. Používajte len na vonkajšie použitie.

BALENIE: 50 ± 5 ml

LIFE LIFE: 1 rok, po otvorení 3 mesiace.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.