FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PRÍRODNÉ PO CHLADNEJŠOM CHLLING

5,05 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 zásob
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
BLBR(2)-SIB
Poslední aktualizace
pred 8 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PRÍRODNÉ PO CHLADNEJŠOM CHLLING

Holenie je pre väčšinu mužov a žien núteným postupom. Aby to bolo príjemnejšie a pomohlo odstrániť následky holenia. Niekedy pri použití stroja alebo holiaceho strojčeka so štetinami bola vrchná vrstva kože odstránená a vystavená ďalšej vrstve epidermy, ktorá ešte nie je prispôsobená životnému prostrediu. Upokojte pokožku a zbavte sa vedľajších účinkov, môžete použiť balzam po holení. Jemne vyživuje a zvlhčuje pokožku, dezinfikuje, obnovuje prirodzenú kyslosť, nedovoľuje, aby sa patogénna flóra upchávala do pórov. Najlepší balzam po holení je ten, ktorý je vybraný podľa typu pokožky a vo svojom zložení neobsahuje chemické agresívne zložky, najlepšie jednu značku.

KOMPOZÍCIA:
mandarínkový olej, glycerylstearát, cetylstearylalkohol, arganový olej, orechový olej, olivový olej, bambucké maslo, kandelillový vosk, kyselina mliečna, D-panthenol, rozmarínový éterický olej, mätový éterický olej, glycerín, vitamín E, extrakt z aloe vera magnólie, extrakt z morského mlieka, extrakt z brusníc, citrónový extrakt, extrakt z mäty, extrakt z rias, extrakt z rias, výťažok z rias, fukus, extrakt z púpavy, extrakt zo žihľavy, výťažok z kalamusu.
INCI: Aqua, Amygdalus dulcis (sladké mandle), glycerylový tearát citrát, cetearilalkohol, arganový olej, olej zo semien Juglans regia, olivový olej, Vutyrospermium Parkii, vosk Euphorbia cerifera (Candelilla), kyselina mliečna, panthenol, rozmarín (Rosmarinus officinalis), éterický olej Mentha Piperita, glycerín, tokoferylacetát, extrakt z kôry Magnolia officinalis, extrakt z aloe vera, extrakt z nechtíka lekárskeho, extrakt z oxidu kaktusového, extrakt z citrusového limonu, Extrakt z Menhta piperita, extrakt z Laminaria japonica, extrakt z vezikulosu, extrakt z Taraxacum officinale, extrakt z Urtica dioica, extrakt z Acorus calamus.

Esenciálne oleje a prírodné extrakty v prípravku poskytujú dôkladnú starostlivosť, ktorá je schopná chrániť mladosť mužskej pokožky, jej prirodzený a zdravý vzhľad. ARGAN OIL vyživuje a zvlhčuje pokožku. Olivový olej zjemňuje pokožku, zadržiava vlhkosť, vytvára vzduchotesnú bariéru a zároveň nebráni normálnemu fungovaniu pokožky. Má dezinfekčné a hojivé účinky. Rozmarínový ESENCIÁLNY OLEJ dokonale odstraňuje pokožku, zjemňuje drsné oblasti pokožky, odstraňuje odumreté oblasti pokožky, obnovuje pružnosť pokožky. ESENCIÁLNY OLEJ Z MÄTY PIEPORNEJ osviežuje, "prebúdza" pokožku, zvyšuje ochranné funkcie epidermy. Citrónový extrakt má biely, osviežujúci účinok, stimuluje imunitný systém pokožky.

SPÔSOB APLIKÁCIE:
Po holení naneste na pokožku malé množstvo balzamu.

BALENIE: 100 ± 10 ml

ŽIVOTNOSŤ: 1 rok. Po otvorení skladu 3 mesiace.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.