WEEKEND SALE
-25%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PRÍPRAVA PRÍPRAVY PRÍRODNÉHO LEKÁRA

2,76 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 zásob
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
SCR(4)-SIB
Poslední aktualizace
pred 1 rokom

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PRÍPRAVA PRÍPRAVY PRÍRODNÉHO LEKÁRA
Pre problémovú pleť

Dobre upravená tvár a hladká pokožka sú znakmi mladosti a zdravia. Kožné bunky sa neustále aktualizujú, ale kvôli zmenám súvisiacim s vekom a škodlivým účinkom životného prostredia sa staré odumreté bunky včas prestanú aktualizovať. Z tohto dôvodu sa pokožka stáva matnou, suchou, nerovnomernou, jemnými vráskami. Na odstránenie zastaraných buniek a obnovenie pokožky sa používa prírodná keramická tvár. Jemne čistí nielen vrstvu odumretej pokožky, ale aj kozmetické zvyšky, prach, mastnotu, ktoré sa nahromadili v póroch pokožky a zabraňuje kyslíku, vlhkosti a užitočným prvkom dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.

INCI: Aqua, prášok zo semien Prunus Armeniaca (marhule), olej z hrocha rhamnoides, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, izoamyl laurát, izoamyl cocoate, cetearilalkohol, glycerylstearát citrát, glicerin, panthenol, éterický olej Chamomilla recutita, esenciálny olej Pinus silvestris, esenciálny olej Salvia officinalis, guma Xantan, tokoferylacetát, extrakt z kôry Magnolia officinalis, extrakt z chamomily Matricaria, extrakt z rosy cinnamomea, extrakt z Menhta piperita, extrakt zo Salvia officinalis.
Prírodný kremeň tváre "protizápalový" určený špeciálne pre problémovú pokožku. Vďaka účinným látkam podporuje hĺbkové čistenie pórov, odstraňovanie vyrážok na pokožke a normalizuje mazové žľazy. Pri pravidelnom používaní sa vyhladzujú hlboké vrásky, zvyšuje sa pružnosť pokožky a pleť vypadáva.
Marhuľa v drvenej forme podporuje hlboké čistenie pórov, zlepšuje krvný obeh, čím stimuluje vstrebávanie užitočných látok. Rakytníkový olej tiež znižuje zápal a podráždenie, má zmäkčujúce, výživné, osviežujúce, tonizujúce, zvlhčujúce, ochranné a liečivé vlastnosti. Tiež dokonale odstraňuje suchosť a olupovanie pokožky, pomáha zlepšovať tón, pružnosť a pružnosť pokožky. Bambucké maslo upokojuje pokožku pôsobením na zapálené oblasti, eliminuje svrbenie a podráždenie. Harmančekový éterický olej je ideálny na starostlivosť o citlivú pokožku, pomáha bojovať proti akné a chráni póry pred znečistením. Borovicový éterický olej odstraňuje podráždenie, znižuje opuch tváre. Šalvia esenciálny olej normalizuje sekréciu mazových žliaz a bojuje proti baktériám na povrchu pokožky. Vitamín E zabraňuje starnutiu pokožky, zvyšuje jej pružnosť, normalizuje rovnováhu lipidov. Výťažky z magnólie a harmančeka majú silný baktericídny, protizápalový a upokojujúci účinok. Výťažky z ruží a mäty obsahujú stopové prvky, ktoré zlepšujú bunkový metabolizmus a pomáhajú dokonale zadržiavať vlhkosť v kožných bunkách.

Spôsob aplikácie:
Naneste na zvlhčenú pokožku, masírujte ľahkými krúživými pohybmi, dôkladne opláchnite vodou. Nepoužívajte viac ako 1-2 krát týždenne. Neodporúča sa používať v prípade poškodenia pokožky, vyhnite sa okoliu očí. Používajte len na vonkajšie použitie.

BALENIE: 50 ± 5 ml

LIFE LIFE: 1 rok, po otvorení 3 mesiace.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.