FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
21 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Puzdro Sony Xperia XZ clear "S" je skvelou voľbou pre majiteľov Sony Xperia XZ, ktorí chcú chrániť svoje zariadenie a zachovať jeho pôvodný dizajn. Puzdro je vyrobené z vysoko kvalitného číreho materiálu, minimalistické a zároveň poskytuje účinnú ochranu pred poškriabaním, pádom a drobným poškodením.

Vďaka presnému prispôsobeniu pre Sony Xperia XZ vám puzdro poskytuje nielen plný prístup k tlačidlám, portom a funkciám telefónu, ale tiež nespôsobuje žiadne nepríjemné zážitky počas každodenného používania. Priliehavý dizajn poskytuje odolnú ochranu a minimalizuje riziko poškodenia aj pri intenzívnom používaní.

Priehľadný dizajn puzdra vám navyše umožňuje obdivovať originálny vzhľad Sony Xperia XZ bez toho, aby ste zakryli jeho eleganciu. Puzdro je tiež ultratenké, telefónu nepridáva zbytočnú váhu ani objem, čo vám umožní pohodlne ho držať v ruke a voľne ho vložiť do vrecka alebo kabelky.

Spoľahlivá ochrana a štýlový dizajn - Puzdro Sony Xperia XZ clear "S" je nevyhnutným doplnkom vášho telefónu. Poskytnite svojmu zariadeniu Sony Xperia XZ vynikajúcu ochranu bez toho, aby ste obetovali jeho pôvodný dizajn.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.