FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
17 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Prepadový stroj s mlynčekom Aromatica X 1,2 l

115,35 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Klarstein
SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Aromatica X kávovar mlynček na sklo aroma+ nehrdzavejúca oceľMmm, čerstvo uvarená káva! S kávovarom Klarstein Aromatica X s integrovaným mlynčekom v povrchovej úprave z nehrdzavejúcej ocele - každý môže variť aromatickú kávu nekomplikovaným a individuálnym spôsobom.

Tovar po vrátení - má zlomené rukoväte nádrže na vodu - je plne funkčný.
Katologická cena: 1.069,99 zł

Nová verzia kávy - kávovar Klarstein Aromatica X brúsil naraz až 180 g zŕn a poskytoval mletej káve plnú arómu. 3 stupne mletia, od veľmi jemného po hrubé, vám umožňujú zladiť konzistenciu mletej kávy s vašimi želaniami. Čím jemnejšia je mletá, tým silnejšia a aromatickejšia je káva po uvarení. Na prehĺbenie potešenia z pitia kávy je možné optimalizovať intenzitu arómy počas jedného procesu varenia (až 12 šálok) pomocou funkcie arómy +: dvojnásobný čas varenia na dosiahnutie maximálnej arómy. Vďaka integrovanému časovaču sa kávovar Klarstein Aromatica X môže zapnúť v presne naprogramovanom čase - takže ráno sa zobudíte na vôňu čerstvo uvarenej kávy a keď sa vrátite z práce, aromatická káva vám umožní posilniť sa.

Kávovar samozrejme funguje aj na báze mletej kávy. Všetky nastavenia sa dajú ľahko vykonať na ľahko čitateľnom ovládacom paneli s LED displejom. Kompaktný kávovar s jednoduchým, futuristickým dizajnom má však ďalšie výhody, ktoré optimalizujú pôžitok z kávy: varná doska udrží sklenenú džbán v teple 40 minút, takže si tento aromatický nápoj môžete vychutnať dlhšie. Odnímateľný pevný filter pokrytý zlatým povlakom nemení chuť kávy, vďaka čomu je ešte rafinovanejšia. Odnímateľná rukoväť uľahčuje čistenie a eliminuje problém s kvapkaním. Filter s aktívnym uhlím v nádrži na vodu zlepšuje kvalitu vody a chráni pred vodným kameňom. Jasne viditeľná stupnica uľahčuje naplnenie nádrže vodou v potrebnom množstve. Nakoniec stojí za to venovať pozornosť mlynčeku, ktorý - v porovnaní s inými zariadeniami v tejto triede výrobkov - pracuje mimoriadne ticho av kombinácii s diskrétnym procesom varenia premieňa prípravu kávy na príjemný a relaxačný zážitok.

Konečne je čas na lahodnú kávu vyrobenú z čerstvo zomletých zŕn s individuálnym stupňom sily - kávovar Klarstein Aromatica X zrýchli srdcia milovníkov kávy.

Základné informácie:Plná aróma: Kávovar s integrovaným mlynčekom na varenie čerstvo mletej kávy24-hodinový časovač: Varenie kávy na minútu - čerstvo uvarená káva, keď sa zobudíte a prídete z práceIndividuálne potešenie: 3 stupne mletia a funkcia aroma+ s dvojnásobnou dobou varenia kávy (na požiadanie)Jednoduché čistenie: Filtrujte v odnímateľnej rukoväti pre ľahké vyprázdňovanie bez kvapkaniaFiltre na výber:      Možnosť použitia papierových filtrov alebo pribaleného pevného filtra potiahnutého zlatomVynikajúca kvalita vody: filter s aktívnym uhlím poskytuje čistú vodu a chráni pred hromadením vápencaAtraktívny dizajn: Puzdro z nehrdzavejúcej ocele v elegantnom, futuristickom štýle

Vlastnosti:

stupnica hladiny vody s viditeľným rozdelením na počet pohárov (odstupňovaná trieda)
Jednoduché ovládanie s ľahko čitateľnými tlačidlami a modrým podsvietením displeja
nastavenie počtu šálok (2, 4, 6, 8, 10 a 12) pre výber množstva mletej kávy (iba v režime mletia)
mlynček na 180 g kávových zŕn
Zlatý filter: chuťovo neutrálny permanentný filter na optimalizáciu chuťového zážitku
integrovaný filter s aktívnym uhlím v nádrži na vodu na zmäkčenie vody
môže byť použitý s predtým mletou kávou
Funkcia zadržiavania tepla až 40 minút po ukončení procesu varenia
ochrana pred kvapkaním po vybratí kanvice na kávu
odnímateľná nádrž na vodu
napájanie: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Rozsah dodávky:
1 x kávovar
1 x sklenená džbán
prehlásenie

Rozmery:Rozmery: cca 22 x 42 x 27,5 cm (ŠxHxD)Dĺžka sieťového kábla: cca 100 cmHmotnosť: cca 6 kg

Škatuľa môže niesť stopy po skladovaní. Každý produkt pred odoslaním skontrolujeme.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.