FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
19 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Prenosný reproduktor PNI FunBox BT201 s Bluetooth, 200W, mixér, batéria

135,29 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
7 kusov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-BT201
EAN:
5949066518980
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Autonómia moci a vernosti
Autonómiu ponúka interná Li-Ion batéria s kapacitou 5000 mAh a môže ponúknuť až 6 hodín prevádzky v závislosti od zvoleného objemu.
Hudobný výkon 200W ponúka basový reproduktor (nízke frekvencie) a 2 reproduktory stredných a vysokých frekvencií, ktoré ponúkajú silný zvuk a vysokú kvalitu a vernosť. Kvalitu zvuku je možné nastaviť pomocou ekvalizéra zvuku vybaveného prenosným reproduktorom PNI FunBox BT201.

Maximálna prenosnosť
Prenosný reproduktor PNI FunBox BT201 je vybavený teleskopickým systémom kolies a ramien, ktorý uľahčuje pohyb / presun z jedného miesta na druhé, je to jednoduché, podobné cestovnému vozíku.

Moderné DJ rozhranie, Karaoke a gitarový zosilňovač
Moderné ovládacie rozhranie je podobné gramofónovým stolíkom DJa a ponúka pokročilé ovládanie zvuku, ako aj jednoduché pripojenie cez Bluetooth, USB alebo AUX vstup pre prehrávanie vašej obľúbenej hudby z akéhokoľvek mediálneho zariadenia.
Pre úplný zážitok ponúka ovládací panel napríklad aj mikrofónny vstup pre karaoke a gitarový vstup pre živé vystúpenie umelca.

Pripojenia
Reproduktor FunBox BT201 má rôzne pripojenia, ako napríklad: Bluetooth, MicroSD, AUX-IN, USB, vstup pre mikrofón a gitarový vstup a FM rádio, ktoré vám dáva možnosť počúvať vašu obľúbenú rozhlasovú stanicu.

Veľkorysý displej a teplotný senzor
Prenosný reproduktor BT201 je vybavený digitálnou obrazovkou, ktorá poskytuje užitočné informácie, ako je názov prehrávanej mp3 skladby, aktívny zdroj prehrávania a teplota okolia.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.