FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
16 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Prenosný indukčný varič je skvelou alternatívou k tradičnej kuchyni plnej veľkosti. Máte malý byt, kde potrebujete hospodáriť s priestorom, alebo občas varíte a len tak pripravujete pochúťky na večery s priateľmi? Alebo veľa cestujete a potrebujete malé zariadenie práve včas na pozemok či karavan? Voľne stojaci indukčný varič LAFE je pre vás dokonalým riešením – varením na indukčnom sporáku ušetríte veľa miesta a času.

• Pracovná oblasť.
• Maximálny výkon: 2000 W.
• LCD obrazovka.
• Automatická detekcia lode.
• Odpočítavač času.
• Nastaviteľný termostat.
• Elegantná sklenená doska.
• Ovládanie gombíkom a kľúčom.
• Ochrana proti prehriatiu.

Ekonomické varenie
Prenosný varič LAFE je kompaktné zariadenie, ktoré vám umožní variť jedlo kdekoľvek a kedykoľvek. Prístroj pracuje s indukčnou technológiou, ktorá zaručuje vysokú úsporu energie v porovnaní s inými varnými doskami. Dno panvice umiestnenej na varnej doske sa okamžite zohreje vďaka elektromagnetickému poľu, čím sa skráti doba varenia približne o 30 %. Na druhej strane, akonáhle je riad odstránený zo sporáka, ohrev sa zastaví – to je dôležité pre vašu bezpečnosť aj pre výšku vášho účtu za elektrinu. Vďaka automatickému rozpoznaniu hrnca rúra automaticky rozpozná správny hrniec alebo správnu panvicu – tie je potrebné prispôsobiť indukčnej varnej doske. Ak naň položíte bežnú panvicu, rúra sa nezapne.
bezpečnosť pre vašu rodinu
Varič je vybavený reguláciou teploty v rozsahu od 60 do 240 stupňov, čo umožňuje varenie jedál na pare aj vyprážanie pri vysokej teplote. Čítanie podrobných prevádzkových parametrov zariadenia je možné prostredníctvom LCD displeja. Vstavané kontrolky poskytujú ďalšiu informačnú funkciu, ktorá vám dá vedieť, či rúra funguje správne. Prístroj je vybavený časovačom, ktorý si môžete nastaviť v rozsahu od 5 do 180 minút – vďaka nemu sa môžete venovať vlastnej práci a zároveň mať istotu, že pokrmy budú pripravené tak, ako majú.
vstavaný termostat
Rúra LAFE má zabudovaný termostat, ktorý je zodpovedný za ochranu pred prehriatím a ochranu pred príliš nízkym a príliš vysokým napätím. Vďaka tomu je používanie zariadenia bezpečné.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.