FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Dynamická kvalita zvuku, ktorá sa hodí všade, kam robíte Odolné voči vode a prachu / Dlhá výdrž batérie / Bluetooth 5.0 / Duálny zvuk
Kompaktný, prenosný a ľahký
Prenosný Bluetooth reproduktor Mi je dostatočne malý na to, aby ste ho mohli nosiť v taške alebo držať v dlani. Každý reproduktor váži len toľko ako mobilný telefón Mi 9 Pro, takže si svoju hudbu môžete vziať kamkoľvek bez toho, aby ste sa cítili zaťažovaní.
Prepracovaný dizajn skrýva všetko okrem dynamického zvuku
Kompaktný, ale výkonný dizajn interiéru zahŕňa duálne meniče s magnetmi zo vzácnych zemín, kanadskú membránu s dlhými vláknami a pasívny žiarič umožňujú reproduktoru reprodukovať hudbu s oslnivou kvalitou zvuku pre maximálne vzrušenie a pôžitok.

Duálne meniče s magnetmi zo vzácnych zemín - Výkonné magnety poskytujú vysokú citlivosť a realistické detaily.
Kanadská membrána s dlhými vláknami - Vhodné tlmenie potláča rozpad kužeľa pre čistý a prirodzený zvuk.
Pasívny žiarič - Zvýrazňuje hlboké basy a reprodukciu nízkych frekvencií pre lepšiu textúru zvuku.

Krytie IP67* pre pokoj na duši
Mi Portable Bluetooth Speaker má hodnotenie úrovne 5 z hľadiska odolnosti voči prachu a vode, čo znamená, že vnútorné komponenty sú chránené pred potom, dažďom a prachom, takže sa môžete cítiť bezpečne so sebou.
10-hodinová batéria pre dlhotrvajúci pôžitok
Vychutnajte si až 10 hodín* hudby na plné nabitie s veľkou 2000 mAh batériou. Nabíjací port USB-C podporuje orientáciu zástrčky hore alebo dole pre rýchlejšie a jednoduchšie nabíjanie. Viac energie a dlhšia výdrž batérie znamená, že vaša hudba vydrží dlhšie, keď idete von.
Bluetooth 5.0 pre rýchle a stabilné pripojenie
Vychutnajte si bezdrôtovú slobodu s integrovaným čipom Bluetooth 5.0, ktorý zaisťuje kompatibilitu so širokou škálou zariadení, stabilný signál, vysokú prenosovú rýchlosť a výkonné potlačenie rušenia.
Duálny zvuk* pre stereo zvuk
Prenosný Bluetooth reproduktor Mi podporuje skutočné bezdrôtové stereo pripojenie. To vám umožní skombinovať dva reproduktory do bezdrôtovej stereo konfigurácie, pričom dva reproduktory slúžia ako pravý a ľavý zvukový kanál pre pôsobivejší zážitok z počúvania.
Jasnejší zvuk pre lepšiu konverzáciu
Prijímajte a ukončujte hovory jediným dotykom a vychutnajte si čistý, prirodzený zvuk pri hovoroch vďaka vstavanému mikrofónu s vysokou citlivosťou a odstupom signálu od šumu, plus integrované potlačenie ozveny.
* Inštitúcia na testovanie odolnosti voči prachu a vode: Akadémia metrológie a inšpekcie kvality v Shenzhen; Správa o teste: WTI96003463. *Podmienky testu výdrže batérie reproduktora: reproduktor dokáže prehrávať hudbu až 10 hodín v režime Single pri 60 % hlasitosti pri plnom nabití. Údaje sa môžu líšiť v závislosti od prostredia a podmienok používania. Skúšobná inštitúcia: Laboratórium MORLAB. Číslo správy: SZ19110107A01. *Dual audio pripojenie vyžaduje, aby obe pripojené zariadenia mali túto schopnosť. Mi Portable Bluetooth Speaker sa predáva ako jeden reproduktor; možno zakúpiť dva, aby ste mohli využívať funkciu duálneho audio pripojenia. Pre najlepší bezdrôtový stereo zážitok sa odporúča umiestniť dva pripojené reproduktory 0,5 až 1,2 metra od seba. *Pred nabíjaním sa uistite, že na nabíjacom porte nie sú žiadne tekutiny a cudzie predmety. Aby ste zabránili vniknutiu vody do nabíjacieho portu, pri používaní reproduktora pevne zatvorte gumený kryt nabíjacieho portu. *Ak reproduktor navlhne, čo najrýchlejšie ho vysušte, aby zostal funkčný a v dobrom stave.
Technické údaje:

Číslo modelu produktu: XMYX04WM
Rozmery produktu: 86 × 86 × 45 mm
Profily Bluetooth: HFP/A2DP/AVRCP
Kapacita batérie: 2000 mAh
Odolnosť proti prachu a vode: IP55
Vstupné parametre: 5V 1A
Ďalšie funkcie: Duálne pripojenie zvuku
Čistá hmotnosť produktu: 185 g
Verzia Bluetooth: Bluetooth 5.0
Komunikačný dosah: 10 m (otvorený priestor bez prekážok)
Nepretržitý čas prehrávania: 10 hodín (60 % hlasitosť)
Nabíjací port: USB-C
Implementované štandardy: Q/WMSX 010-2018



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.