FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
20 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Prenosná rozhlasová stanica PMR Stabo Freetalk Com II, 16 kanálov, CTCSS, DC

96,39 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
7 kusov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-FC-II
EAN:
4010384202606
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Stabo Freetalk Com II
Prenosná rozhlasová stanica Stabo Freetalk Com II s robustným šasi a výkonnou batériou spĺňa základné požiadavky moderného PMR.

Viaceré funkcie
Identifikácia PTT (DTMF), funkcia tiesňového volania, navigácia (skenovanie), VŠETKO (čas), ako aj správa o stave batérie a upozornenie na vybitú batériu dopĺňajú rozsiahly zoznam funkcií zariadenia. Pre použitie voliteľných slúchadiel je možné aktivovať funkciu VOX, prepínať prenosový výkon (vysoký / nízky) a pre optimálne nastavenie squelchu existuje 9 krokov citlivosti.

CTCSS / DCS
Zariadenie má 15 kanálových pamätí vopred naprogramovaných pomocou zvukových kombinácií CTCSS /DCS a v polohe 16 je aktivované vyhľadávanie kanálov pre všetkých 15 pamätí.

Vynikajúce prehrávanie zvuku
Prehrávanie zvuku je vynikajúce a ľahko pochopiteľné aj v hlučnom prostredí. Modulácia znie silno a jasne, dokonca aj reproduktor dokáže presvedčiť napriek relatívne kompaktnej veľkosti zariadenia. Spona na opasok je vyrobená z plastu, ale vyzerá robustne a dá sa otočiť o 360 stupňov.

Kompletný balík
Stabo Freetalk COM II je najnovšie rádio PMR446 od Stabo a je uvedené ako nástupca COM Freetalk.V porovnaní so svojím predchodcom sa zariadenie mierne rozrástlo, ale je veľmi stabilné a dobre urobené.
Dodáva sa s kancelárskou nabíjacou stanicou a 2000 mAh LiIon batériou, nabíjačka automaticky deaktivuje proces nabíjania, keď je batéria plná (to je tiež indikované kontrolnou LED diódou).



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.