FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
13 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Prenosná rozhlasová stanica CB Midland Alan 42 DS s automatickým squelchom

119,99 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
100 kusov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 8 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Veľkorysý displej
Displej je veľkorysý, založený na veľkosti stanice, zelenom osvetlení a zobrazení kanálov, úrovniach emisií / príjmu spolu s množstvom ďalších aktívnych funkcií produktu.
Zmenšené rozmery
Teraz si môžete vychutnať viac výhod najmenšej rozhlasovej stanice CB. Rozhlasová stanica padá do dlane (podobne ako vysielačka) a dá sa bez problémov používať jednou rukou. Zmenšené rozmery navyše umožňujú umiestniť ho do lakťovej opierky alebo do malých priestorov na palube akéhokoľvek auta.
Ďalšie funkcie
Aj keď je to veľmi malá stanica, prichádza s množstvom funkcií: Squelch Digital Auto, Channel Scan, Dual Watch, Keypad Lock, Ecractual Lighting, Fast Channel Navigation, EMG, High / Low Power (4W / 1W).
Viacpásmové
Pre tých, ktorí používajú iné komunikačné pásma používané v iných európskych krajinách, je stanica vybavená možnosťou zmeny pracovného štandardu v súlade s každou krajinou.
Nastaviteľný výkon
Vysoko/nízko nastaviteľný emisný výkon je užitočný v niektorých krajinách EÚ, kde je regulovaný iným zákonom ako Rumunsko a keď sa stanica používa na otvorenom poli na úsporu energie batérie.

Pripojiteľnosť
Alan 42 DS je multifunkčné auto s dvojakým použitím: v aute s anténou karosérie a na otvorenom poli (parkovisko) s batériami a BNC anténou. BNC konektor umožňuje pripojiť malú anténu iba k otvorenej stanici (parkovisko). Pripojenie mikrofónu a slúchadiel / reproduktorov umožňuje pripojenie vyhradeného hands-free Midland MA31-L, s ktorým môžeme vysielať priamo z lavaliera a prijímať ho cez slúchadlá z ucha.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.