FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
17 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Eagle - 300W elektráreň, je jednou z najvýznamnejších prenosných elektrární z hľadiska výkonu aj dizajnu. Vďaka veľkej kapacite 324 Wh, menovitému výkonu 300 W (600 W nárazový výkon) a viacerým výstupným nabíjacím/nabíjacím portom spĺňa požiadavky na napájanie elektrických spotrebičov s vyšším a najvýkonnejším výkonom.

Hlavné rysy

● Väčšia kapacita a vyšší výkon: kapacita lítiovej batérie 324 Wh (90 000 mAh), menovitý výkon 300 W a rázový výkon 600 W.


● Vysokokvalitná vstavaná lítiová batéria, dosahuje viac ako 1500 cyklov a životnosť dizajnu je 5 rokov.



● Viaceré výstupné porty: 1 x USB-C, 3 x USB, 1 x PD 60W, 2 x DC porty, 1 x DC port do auta a dve AC zásuvky (s čistou sínusoidou). Ísť mimo siete a môcť napájať svoje kamery, počítače, komunikačné zariadenia.


● Ekologické riešenie vonkajšieho napájania: Efektívne solárne nabíjanie so vstavaným MPPT z neho robí solárny generátor pre vonkajšie rekreácie. Úplná doba nabíjania je okolo 3,5 hodiny pripojením solárneho 150W pomocou adaptérového kábla. Nabíjanie zo siete alebo z portu auta je cca 2,5 hodiny.


● Prenosný a kompaktný: Váži iba 3,5 kg (7,7 libier), je vhodný na prenášanie s ľahko prenosnou rukoväťou. Kompaktná veľkosť 310 x 185 x 225 mm (12,21 x 7,29 x 8,86 palca).


● Obrazovka LCD s nabitím/vybitím, časom, percentami atď.


● Dizajn Pure Sine Wave, to znamená, že je kompatibilný s väčšinou domácich spotrebičov a dokáže napájať viac ako 80 % základných domácich spotrebičov a zariadení. Sú to najdrahšie z konštrukcií meničov a prekonávajú invertory.


● Existujú všestranné ochrany, tento generátor spustí svoj ochranný režim v prípade, že pripojíte väčší elektrický spotrebič alebo ho necháte pracovať nad teplotou.


● LED svetlo: 5W pre núdzové svetlo alebo vonkajšie kempovanie v noci.



● Bezdrôtové nabíjanie: 10W

Životnosť, ktorú navrhujeme, je viac ako 5 rokov. Na produkty značky iGOpower poskytujeme záruku 5 rokov.

●●●●●●●Možná dohoda o viacerých kusoch●●●●●●



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.