FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Prémiová 3-dielna súprava riadu

9,84 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 19,68 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7326
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Preskúmajte nové dimenzie kulinárskeho umenia s touto výnimočnou 3-dielnou prémiovou súpravou riadu, ktorú musíte mať v každej modernej kuchyni. Sada sa skladá z elegantnej a funkčnej panvice s vekom a dvoch panvíc rôznych veľkostí, vďaka čomu je ideálnou voľbou na prípravu všetkých druhov jedál, či už ide o pomalé varenie, restovanie alebo rýchle vyprážanie.

Kľúčové vlastnosti:

Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá zaručuje dlhú životnosť a odolnosť proti korózii. Trojvrstvový substrát poskytuje vynikajúcu distribúciu tepla, čím zabraňuje nedostatočnej alebo nadmernej tepelnej úprave potravín.

Pokrievka: Ideálna veľkosť pre polievky, zeleninové jedlá a pomaly varené jedlá. Žiaruvzdorné sklenené veko umožňuje pozorovať jedlo počas varenia, zatiaľ čo otvor na uvoľňovanie pary zabraňuje prevareniu.

Panvice: Dve rôzne veľkosti, ktoré splnia všetky vaše potreby. Väčšia panvica je ideálna na vyprážanie mäsa a väčších porcií, zatiaľ čo menšia panvica je ideálna na rýchle raňajky, ako sú vajcia alebo palacinky.

Ergonomické rukoväte: Všetky riady majú ergonomické, žiaruvzdorné rukoväte, ktoré zaisťujú pohodlné a bezpečné používanie.

Čistenie a údržba: Ľahko sa čistí a je vhodný do umývačky riadu, čo uľahčuje každodenné používanie.

Univerzálna kompatibilita: Vhodný pre indukčné, plynové, elektrické a keramické varné plochy, vďaka čomu je vhodný do každej kuchyne.

Štýlový vzhľad: Moderný a elegantný dizajn, ktorý sa hodí do každého štýlu kuchyne.

Ideálna voľba: Táto stavebnica je dokonalým darčekom pre novomanželov, domáce otvory alebo dokonca osvieženie vybavenia vašej vlastnej kuchyne. Prvotriedna kvalita a všestrannosť zaručujú, že tento riad bude z dlhodobého hľadiska váš obľúbený.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.