MAY SALE
-30%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ponúkame rôzne zmesi obuvi a oblečenia predávané za Sportsdirect.com za exkluzívne zvýhodnené ceny v troch segmentoch – ženy, deti a muži. Všetky výrobky sú triedy A + s nálepkami a kartónovými škatuľami (na topánky) 1. Podrobnosti: * Každá zmes obsahuje nasledujúce značky: Adidas, Reebok, Firetrap, Kappa, Karrimor, Lonsdale, Soucal, Dunlop, Nike, British Knights, Lee Cooper, Perre Cardin a jednotlivé produkty iných značiek. * Upozorňujeme, že topánky a šaty sú hlavne športové modely. - Každý produkt pochádza z minuloročných kolekcií sportsdirect. -
Neexistuje žiadna možnosť výberu prvkov - model po modeli. -
V mixe je 10% detských výrobkov, 45% dámskych a 45% pánskych modelov. - 25% obuvi, 72% oblečenia, 3% doplnkov. *
TERAZ - Pre prvé objednávky od nových zákazníkov: Minimálna objednávka: 50 kusov za EXKLUZÍVNU cenu 10,90 Euro! - Otestujte kvalitu a otestujte naše vynikajúce podmienky. Výhody: - Sme zodpovední za poskytnutie tovaru, v závislosti od produktu, s obalom alebo krabicou v bezproblémovom vzhľade.
* Dôležité: - Zmesi sa vyberajú náhodne, väčšina modelov sú väčšinou jedinečné kusy a veľkosti. - Všetok vami zakúpený tovar má riadnu faktúru vystavenú našou spoločnosťou. 3. Doprava: - Cena za doručenie sa líši v závislosti od miesta. * Každá zásielka bude nami doručená do 5-6 pracovných dní. V dôsledku toho sa prepraví na akékoľvek miesto v Európe do 6 až 10 pracovných dní. 4. Spôsoby platby: - Bankový prevod 5. Môžete slobodne navštíviť náš sklad v Bulharsku a pred nákupom si pozrieť zásoby. * Pre objednanie obuvi a oblečenia nás, prosím, kontaktujte.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.