FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Pozor predajcovia: Rozpútajte zábavu s MegaBlow Bubble Blaster!

od 1,80 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 20,99 €

Bude predmetom rokovaní
2,02 € od 1 do 499 kusov
1,87 € od 500 do 999 kusov
1,80 € od 1000 do 4100 kusov

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
50 kusov
Dostupné množství
4100 kusov
Stát
Slovinsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Poslední aktualizace
pred 1 mesiacom

Aktuální nabídky v teto kategorii Aktuální nabídky toho velkoobchodníka
Popis nabídky

ZÁSOBY DOSTUPNÉ:
čierna 2469ks
Zlato 849ks
Camo 868ks

Predstavujeme MegaBlow Bubble Blaster - nekonečné bubliny pre nekonečnú radosť!

Prečo by ste mali zvážiť skladovanie MegaBlow Bubble Blaster vo vašom obchode?

Bubble Blizzard: The MegaBlow Bubble Blaster je navrhnutý tak, aby fúkal nepretržitú fujavicu bublín a premenil každú hernú dobu na magický a príjemný zážitok. Sledujte, ako sa deti aj dospelí strácajú v fascinujúcom svete bublín.

Zábava pre všetky vekové kategórie: Tento všestranný bublinkový blaster poskytuje nekonečnú zábavu pre deti aj dospelých. Či už je to detská párty, rodinné stretnutie alebo len slnečný deň v parku, je to perfektný doplnok pre všetky príležitosti.

Odolný dizajn: Tento bublinkový blaster je vyrobený z vysoko kvalitného ABS a je vyrobený tak, aby vydržal hodiny bublinkového vzrušenia. S ôsmimi tryskami vytvára neobmedzený počet bublín pre nepretržitú zábavu.

Multifunkčný: Nie je to len pre bubliny! Používajte ho ako bublinkový blaster alebo ventilátor na ochladenie v horúcich letných dňoch. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá – stačí vložiť batérie a môžete začať.

Exkluzívna ponuka pre maloobchodníkov:

Pozdvihnite zbierku svojho obchodu o MegaBlow Bubble Blaster, ktorý je k dispozícii za lákavú cenu 2,02 EUR za jednotku pri objednávke medzi 50 a 499 jednotkami.

Rozšírte svoj sortiment a uspokojte nadšencov bublín so špeciálnou sadzbou 1,87 EUR za jednotku pri objednávke medzi 500 a 999 jednotkami. Tento všestranný blaster sľubuje nekonečnú zábavu pre všetkých.

Nenechajte si ujsť našu exkluzívnu ponuku len za 1,80 EUR za jednotku pri objednávke 1000 až 4100 kusov. Zásobte sa touto vzrušujúcou hračkou, aby ste uspokojili dopyt po temperamentných oslavách a slnečných dňoch.

Vyfúknite svoj predaj cez strechu s MegaBlow Bubble Blaster:

Pridajte do svojej zbierky bubliny pomocou MegaBlow Bubble Blaster. Jeho nepretržitá bublinková akcia, odolnosť a multifunkčný dizajn z neho robia nevyhnutnosť pre všetky príležitosti. Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste zabezpečili svoj inventár tohto zábavného bublinkového blasteru a ponúkli svojim zákazníkom nekonečný zdroj radosti.

Zásoby sú obmedzené, takže konajte teraz, aby ste priniesli MegaBlow Bubble Blaster do vášho obchodu a urobili z každého dňa bublinkovú oslavu.

Rozpútajte zábavu s MegaBlow Bubble Blaster! Táto vzrušujúca hračka vytvára nepretržitú snehovú búrku bublín, vďaka čomu je ideálna pre deti aj dospelých. Je vyrobený z odolného ABS s ôsmimi tryskami a sľubuje nekonečnú zábavu. Navyše slúži aj ako ventilátor, ktorý vás v horúcich letných dňoch ochladí. Vďaka špeciálnym cenám pre maloobchodníkov je teraz ideálny čas pridať MegaBlow Bubble Blaster do zbierky vášho obchodu. Nenechajte si ujsť túto príležitosť zvýšiť predaj a priniesť radosť svojim zákazníkom. Konajte rýchlo, aby ste zabezpečili svoj inventár a urobili z každého dňa temperamentnú oslavu!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.