FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
20 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Profesionálna kastrólová súprava z nehrdzavejúcej ocele s vekom a požiarnym košom

10,18 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
PL-10015
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Predstavujeme 3-dielnu profesionálnu kastrólovú súpravu z nehrdzavejúcej ocele PL-10015 s vekom a protipožiarnym košom. Táto vysoko kvalitná súprava je ideálna pre všetky vaše potreby varenia, či už ste profesionálny kuchár alebo domáci kuchár, ktorý chce pozdvihnúť svoje kulinárske zručnosti.

Tieto kastróly sú vyrobené z odolnej nehrdzavejúcej ocele a sú vyrobené tak, aby vydržali a poskytovali rovnomerné rozloženie tepla pre konzistentné výsledky varenia. Sada obsahuje tri veľkosti - malú, strednú a veľkú - čo vám umožní vybrať si ideálnu veľkosť pre akýkoľvek recept.

Každý kastról je dodávaný so zodpovedajúcim vekom, ktoré zaisťuje, že vaše jedlo zostane teplé a chutné. Požiarny kôš dodáva ďalšiu vrstvu všestrannosti, čo vám umožní používať tieto kastróly priamo na otvorenom ohni alebo grile. S veľkorysou kapacitou 6,6 litra ľahko pripravíte jedlá pre celú rodinu alebo veľké stretnutie.

Či už varíte výdatný guláš, pomaly varíte jemnú pečienku alebo pečiete lahodný kastról, táto profesionálna kastrólová súprava z nehrdzavejúcej ocele je nevyhnutným doplnkom vašej kuchyne. Vylepšite svoju zbierku riadu ešte dnes a zažite rozdiel v kvalite a výkone.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.