WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Objavte dokonalé spojenie tradície a funkčnosti s pískacou kanvicou Klausberg KB-7403. Táto kanvica je odborne vyrobená z odolnej uhlíkovej ocele a má vysokokvalitný smaltovaný povrch, ktorý je navrhnutý tak, aby vydržal skúšku času.

Vybavený pohodlnou funkciou pískania elegantne indikuje, kedy vaša voda dosiahla var. Táto funkcia zaisťuje energetickú účinnosť a bezpečnosť a dodáva vašej kuchyni klasický nádych.

Všestrannosť je jadrom tejto kanvice, vďaka čomu je vhodná pre všetky typy varných dosiek vrátane elektrických, keramických, halogénových, indukčných a plynových. Zabezpečte optimálny výkon zladením základne kanvice s horákmi vhodnými na výkon a veľkosť.

Aj keď je táto kanvica navrhnutá na jednoduché použitie, je dôležité poznamenať, že táto kanvica NIE JE vhodná na čistenie umývačky riadu. Na zachovanie jeho nedotknutého stavu sa odporúča manuálna starostlivosť.

Vďaka veľkorysej kapacite 2,8 litra je táto kanvica ideálna na obsluhu viacerých hostí alebo na veľkoobchodné aplikácie, kde sa vyžadujú väčšie objemy.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.