FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
14 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Peppa Pig Cut &; Play Sada jedla Predstieranie hračka pre deti

8,12 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
100 kusov
Stát
Veľká Británia
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 2 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PEPPA PIG CUT & PLAY FOOD – Súprava jedál Peppa Pig Cut & Play je dodávaná s prenosným puzdrom, ktoré zabezpečí, že vaše dieťa si urobí poriadok pri nákupoch, čo umožňuje prenosnú hru, aby vaše dieťa mohlo variť, nakupovať a hrať sa na cestách s touto 13-dielnou farebnou stavebnicou. Podporuje nápadité hranie rolí, koordináciu a sociálnu interakciu, čo umožňuje nádejným malým nakupujúcim oboznámiť sa s nákupným tovarom, dozvedieť sa o výžive, skupinách potravín a o tom, aké ingrediencie môžete kombinovať na výrobu ostatných.
VLASTNOSTI - Táto súprava krájania jedla na rozkrájanie zaručuje nekonečnú nápaditú zábavu pri hre na postavy a učí vaše dieťa, ako krájať ovocie a zeleninu pomocou riadu, ktorý nájdete v každodennej hračkárskej kuchynke. Táto skvelá 13-dielna stavebnica obsahuje ovocie a zeleninu z tyčinky a šupky, nôž na hranie postáv a dosku na krájanie. Zahŕňa rôzne plastové zeleniny a ovocie, ktoré sú realistické a trvanlivé. Tento nákupný košík je ideálny pre fanúšikov značky Peppa s kuchynkou. Zbaľte sa do prenosného puzdra!
HRA PREDSTIERANIA - Učenie v ranom veku nie je úplné bez predstieranej hry a čím viac nápaditej hry má vaše dieťa, tým viac bude rásť jeho kreativita a predstavivosť. Hranie rolí tiež umožňuje vašim deťom vidieť veci z toľkých rôznych uhlov a cítiť širokú škálu emócií. Deti sa učia o svete a o sebe prostredníctvom hry na predstieranie. Dramatické herné zážitky sú jedným z prvých spôsobov, ako sa deti učia o tom, čo sa im páči a nepáči, o ich záujmoch a schopnostiach.
ŠPECIFIKÁCIE PRODUKTU - Obsahuje 1 x prenosné puzdro. 1x doska na krájanie, 1x nôž na predstieranie, 1x banán, 1x paradajka, 1x brokolica, 1x jablko a 1x melón. Rozmery: V 20.5cm x Š 24.5cm x H 6.5cm. Vhodné pre deti vo veku 3+.
PRODUKTY S LICENCIOU PEPPA PIG - Pozrite si náš rozsiahly sortiment hračiek na hranie rolí Peppa Pig, od bábik Peppa Pig, kočíkov, detských stoličiek až po detské súpravy. Máme tiež veľký výber kuchýň Peppa Pig, čajových súprav, nákupných a hudobných nástrojov. Perfektné na povzbudenie vašich detí, aby rástli a učili sa a zároveň sa bavili. Naše hračky Peppa Pig sú dokonalým darčekom pre každé dieťa, ktoré je fanúšikom show.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.