FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
20 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Telový krém s parfumom Oriflame Giordani Gold Essenza

3,00 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
20 kusov
Dostupné množství
50 kusov
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 1 mesiacom

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Luxusný, hydratačný telový krém parfumovaný žiarivou, kvetinovou a drevitou vôňou Giordani Gold Essenza. Vysoká koncentrácia vône. Dokonale ladí s parfumami.

Giordani Gold Essenza je luxusný parfumovaný telový krém, ktorý poskytuje intenzívnu hydratáciu a zanecháva pokožku hodvábne hebkú. Jeho žiarivá, kvetinovo-drevitá vôňa s vysokou koncentráciou dokonale harmonizuje s parfumami a dodáva vášmu telu jemnú a elegantnú arómu. Krém dokonale zvlhčuje pokožku a zaisťuje jej hladkosť a pružnosť.

Giordani Gold Essenza je ideálnou voľbou pre milovníkov luxusu a elegancie. Obsahuje vysoko kvalitné zložky, ktoré vyživujú a regenerujú pokožku a dodávajú jej zdravý a žiarivý vzhľad. Doprajte si chvíľku relaxácie a ponorte sa do aromatického potešenia, ktoré Giordani Gold Essenza ponúka.

Telový krém Giordani Gold Essenza nie je len produktom starostlivosti, ale aj jedinečným prírastkom do vašej zbierky parfumov. Dodajte svojej pokožke hydratáciu a krásnu vôňu, ktorá vydrží po celý deň. Zatvorte oči a pocíťte, ako jemné kvetinové a drevité tóny obklopujú vaše telo, dodávajú eleganciu a jedinečnosť.

Ponúkaný telový krém Giordani Gold Essenza je luxusný produkt, ktorý je ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú vysoko kvalitnú kozmetiku. Objednajte si ho ešte dnes a vychutnajte si krásnu vôňu a hydratovanú pokožku.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.