FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
19 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Pancierové puzdro Alogy Stand Ring Case Ochranné puzdro na telefón pre Mag

7,59 € /kus cena bez daně
Objednávám
Platnost nabídky brzy končí
Nečekejte, platnost nabídky brzy končí dnes. Nezmeškejte takovou příležitost!

Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
JAKO - iPhone - Apple
SKU:
66564
EAN:
5905601801252

Pošlete zprávu Zavolejte

Pancierové puzdro Alogy Stand Ring Case Ochranné puzdro na telefón pre Mag - popis

Alogy Stojanový kufor MagSafe Popis produktu + hlavné body

Hlavné vlastnosti produktu: Značka: Alogy Model: MagSafe Puzdro na stojan Určené pre: Apple iPhone 14 Pro Max Kompatibilita objektívu: Objektívy nepresahujúce (šírka/dĺžka/uhlopriečka): 75 x 158 x 167 mm Materiál: polyuretán (rám) + polykarbonát (zadný) + magnet Kompatibilné s: nabíjačky Qi a príslušenstvo MagSafe Prevedenie: jednodielne, relatívne tenké a ľahké Ochranná hrana: chráni displej a kamerové airbagy: v rohoch Tlačidlá: Aktívna ochrana Žiadne odtlačky prstov: Proti odtlačkom prstov Povrchová úprava: Matný efekt chrbta - priesvitný, matný Objavte svoje vnútorné ekologické ekologické balenie Eco Small Plne chráni pred poškriabaním a poškodením Inštalácia je jednoduchá a bezproblémová Zosilnené rohy účinne absorbujú nárazy
Vysokokvalitné puzdro Alogy MagSafe je vyrobené z vysoko kvalitného polykarbonátu a polyuretánu, ktoré bezpečne obklopujú telefón a jeho objektív. Flexibilný polyuretán použitý pri výrobe krytu dokonale priľne bez výrazného zväčšenia rozmerov zariadenia. Puzdro bolo obohatené o mrazivý efekt na zadnej strane puzdra, vďaka ktorému sa nevytvárajú nevzhľadné odtlačky prstov. Priesvitný, matný povrch dokonale ladí s dizajnom telefónu.
Puzdro je kompatibilné s MagSafe a má zabudovaný magnet na zadnej strane, vďaka čomu je kompatibilné s nabíjačkami a magnetickým príslušenstvom, ako je držiak, nabíjačka do auta. Kompatibilný s bezdrôtovou nabíjačkou MagSafe, zaisťuje rýchle a jednoduché nabíjanie!
Puzdro na stojan Puzdro na telefón značky Alogy má magnetický krúžok, ktorý po rozložení možno použiť aj ako stojan. Funkcia Stand Case vám umožňuje pohodlne prehliadať obsah smartfónu, sledovať filmy alebo uskutočňovať videokonferencie.
Dokonalá ochrana za každých okolností! Alogy MagCase poskytuje najlepšiu ochranu pred poškodením a nečistotami. Jeho dizajn bol zosilnený , takže dokonale chráni náš telefón. Tlačidlá sú chránené špeciálnymi krytmi, vďaka ktorým sa do týchto miest nedostane prach a nečistoty.
Ochranné hrany Kryt poskytuje vyčnievajúce ochranné hrany nad obrazovkou zariadenia a jeho kamier. Vďaka tomuto riešeniu sa už nemusíme starať o najcitlivejšie prvky nášho smartfónu!
Unikátny dizajn proti odtlačkom prstov - zadná strana puzdra je vyrobená tak, aby nevzhľadné odtlačky prstov už neboli problémom. Anti-Scratch - škrabance spôsobené kontaktom telefónu s kľúčmi a inými predmetmi boli odstránené! Anti-Stain - matná štruktúra puzdra robí nečistoty príliš viditeľnými a umožní vám ich ľahké čistenie.
Ekologické malé balenie Obaly pre naše výrobky sme navrhli tak, aby šetrili miesto! Objavte svoj záujem o životné prostredie. Vyberte si malé balíčky!


Způsoby platby

  • Prevod
  • Hotovosť
  • Online platby
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Způsob dopravy

  • Vnútroštátna zásielka
  • Zahraničná zásielka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.