WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Zažite efektívne varenie s panvicou Kinghoff Enamel Steel Pan. Vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, jeho termálne dno zaisťuje rýchle zahriatie a vynikajúce udržiavanie tepla.

Je navrhnutý pre všestrannosť a je vhodný pre celý rad zdrojov tepla vrátane elektrických a plynových sporákov, ako aj sklenených, keramických, halogénových horákov a indukčných sporákov.

Varenie na tejto panvici podporuje zdravé jedlá a umožňuje prípravu s minimom vody a tuku. Pomáha tak zachovať vitamíny, minerály a chuť vašich jedál.

Panvica je ideálna pre tých, ktorí držia špecifickú diétu, pretože vyžaduje menej korenia, čím sa znižuje príjem sodíka. Jeho nezohrievané rukoväte poskytujú bezpečné a pohodlné uchopenie počas prípravy jedla.

Tento praktický a vizuálne atraktívny riad uľahčuje proces varenia, pretože jedlo a mastnota sa nelepia v rohoch, čím sa zjednodušuje proces čistenia. Pre väčšie pohodlie je vhodný aj do umývačky riadu.

Na údržbu tejto panvice používajte drevené alebo nylonové náčinie, aby ste zabránili poškriabaniu jej povrchu. Upozorňujeme, že na poškodenie spôsobené kovovými alebo ostrými predmetmi sa záruka nevzťahuje.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.