FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Outsunny rozkladacie záhradné hojdacie kreslo béžová farba

35,39 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
8 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7283
EAN:
=VLOOKUP(A500,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Outsunny rozkladacie záhradné hojdacie kreslo, vonkajšie ležadlo s priedušným sieťovinovým materiálom, sedadlo s nulovou gravitáciou s čalúnením hlavy, podnos na nápoje, čierna farba.

KOMFORT NULOVEJ GRAVITÁCIE: Záhradné hojdacie kreslá s nastaviteľnými operadlami je možné uzamknúť v ľubovoľnej požadovanej pokojovej polohe pomocou bočného tlačidla. Otočte spodnú časť nôh nahor a vychutnajte si upokojujúci hojdací pohyb. Plne sa prispôsobí vášmu telu a vytvára pocit beztiaže.

ROBUSTNÁ KONŠTRUKCIA: Vyrobené z oceľového rámu s práškovým nástrekom, ktorý je odolný voči korózii, čím poskytuje dlhodobé používanie, trvanlivosť a pevnosť. Záhradné hojdacie kreslo unesie až 120 kg rovnomerne rozloženej hmotnosti.

ODOLNÝ MATERIÁL: Vyrobené z pevného, anti-UV a nepremokavého textilného materiálu, ktorý odoláva oderu a roztrhnutiu. Systém dvojitých pružín vytvára vonkajšie hojdacie kreslo, ktoré sa okamžite prispôsobí veľkosti tela. Odnímateľný polstrovaný vankúš hlavy poskytuje extra pohodlnú oporu.

SKLADACÍ DIZAJN: Ľahký a skladací, čo uľahčuje prepravu a kompaktný, keď sa nepoužíva. Táto hojdacia záhradná stolička, ideálna pre vnútornú aj vonkajšiu relaxáciu, môže byť použitá ako kreslo na spanie alebo posteľ nielen pri kempovaní, rybárčení na dvore a pri bazéne, ale aj doma, v kancelárii, nemocnici alebo dokonca v kozmetickom salóne. Podnos na nápoje je možné použiť na uskladnenie nápojov, časopisov, telefónov/tabletov alebo iných drobností. 

ROZMERY:

120cm x 67cm x 102cm (vzpriamený)
133cm x 67cm x 95cm (úplne predĺžené)
110 x 66 x 15cm (v zloženom stave)
Amplitúda kývania: 10°-35°.
Nie je potrebná žiadna montáž!
Značka: Outsunny Číslo modelu: 84A-080BK
Hmotnosť výrobku: 10 kilogramov

Špeciálne vlastnosti:

Ľahký
Skladací, pohodlný
Je vyrobený z odolného textilného materiálu a má odnímateľný polstrovaný vankúš hlavy pre ešte väčšie pohodlie pri relaxácii.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.