FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
8 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

M Desk organizér káblov, Alogy Strips Popis produktu + kľúčové vlastnosti

Hlavné vlastnosti produktu: Značka: Alogy Typ produktu: Organizér/ káblová skrinka, pásy Farba: čierna Rozmery krabice (dĺžka/šírka/výška): 31 x 13 x 12,5 cm Materiál: polomatné PVC Uzáver: snap-on obmedzujúci prístup detí k obsahu organizátora Účel: káble, predlžovacie káble, pásy, napájacie zdroje, nabíjačky, malá elektronika atď. Perfektne sa zmestí na stôl, podlahu alebo zásuvku - prispôsobte ho svojim potrebám! Veľmi jednoduché použitie Vyrobené z odolných, flexibilných materiálov, ktoré sú odolné voči poškodeniu Minimalizuje riziko poškodenia káblov a zariadení
Už žiadne nevzhľadné káble na očiach! Už žiadne chaotické ľavé káble, ktoré sa zamotajú a zhromažďujú veľa prachu! Alogy Storage Box je perfektným riešením pre usporiadanie káblov a zariadení, ktoré používame každý deň. Špeciálne navrhnuté káblové otvory na oboch stranách skrinky vám umožnia spravovať káble ešte lepšie. Organizátor je ideálnym riešením, ak sú v dome malé deti a domáce zvieratá. Uprataním káblov sa zníži riziko nehôd.
Kompaktné rozmery - miesto, kde chcete! Kompaktné rozmery nádoby vám umožnia ľahko ju umiestniť na stôl, do zásuvky, na podlahu, pod stôl alebo do iného rohu miestnosti, kancelárie! Rozmery organizéra: Dĺžka: 31cm Šírka: 13cm Výška: 12.5cm
Všetko na jednom mieste Organizér úložných boxov Alogy je dokonalým riešením pre každého, kto používa viac zariadení. Môže ľahko pojať niekoľko predlžovacích káblov, káblov a zariadení. Perfektne sa hodí na akékoľvek miesto doma alebo v kancelárii. Okrem toho môže byť použitý ako stojan na rám alebo lampu. Bude tiež dobre fungovať pri cestovaní a umožní vám ľahko organizovať priestor, napr. v autobuse alebo karavane.
Všetko na dosah ruky! Pozrite si naše ďalšie ponuky a vyberte si potrebné príslušenstvo pre vás. Pamätať! Nájdete tu množstvo príslušenstva ako: tvrdené sklo, držiaky, nabíjačky do auta, FM vysielače, káble alebo slúchadlá.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.