FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
10 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ochranné vyklápacie puzdro Popis produktu + zvýraznenie

Hlavné vlastnosti produktu: Typ produktu: Flip ochranné puzdro Materiál: ekologická koža + silikón Kompatibilita: Samsung Galaxy A34 Uzáver: magnetická 360° ochrana telefónu Vyhradený úložný priestor pre karty a hotovosť Funkčná chlopňa, ktorá sa mení na stojan Perfektne tvarované výrezy pre sloty a tlačidlá Vyrobené z ekologickej kože vyzerá mimoriadne elegantne
Elegantný dizajn magnetického vyklápacieho puzdra bol dokonale zladený so Samsung Galaxy A34. Kryt poskytuje vysoký štandard ochrany a mimoriadny, elegantný dizajn. Poťah je vyrobený vo forme puzdra, ktoré dokonale ochráni naše zariadenie pred poškriabaním a poškodením.
Vysoká kvalita a precíznosť spracovania Puzdro je vyrobené z kombinácie ekologickej kože (vonkajšia časť) a flexibilného TPU (vnútorná časť - puzdro), ktoré je odolné voči nárazom, čím zaisťuje vysoký štandard ochrany. Kryt má flexibilný rám, vďaka ktorému presne obklopuje všetky okraje zariadenia.
Kryt je navrhnutý tak, aby poskytoval základnú ochranu vášho zariadenia a dodával mu elegantný dizajn. Pevne k nemu priľne a chráni ho pred poškodením. Puzdro na telefón poskytuje plnú funkčnosť zariadenia vrátane všetkých požadovaných výrezov pre sloty, ako aj kryty tlačidiel. Kryt umožňuje telefonovať, keď je predná klapka zatvorená, vďaka špeciálnemu výrezu pre reproduktor.
Vstavané vrecko Výrobca veľmi starostlivo premyslel dizajn puzdra, aby bol čo najfunkčnejší. Do vnútorných vreciek sa ľahko zmestia napríklad platobné karty, hotovosť alebo doklady. Vrecká nájdete na chlopni puzdra.
Jednou z výhod je veľmi praktická funkcia stojana, vďaka ktorej si môžeme telefón oddýchnuť a používať zariadenie bez toho, aby sme ho držali v ruke. Bude ideálny na sledovanie filmov alebo televíznych seriálov, ako aj na uskutočňovanie videohovorov.
Ekologické malé balenie Obaly pre naše výrobky sme navrhli tak, aby šetrili miesto! Objavte svoj záujem o životné prostredie. Vyberte si malé balíčky!
Všetko na dosah ruky! Pozrite si naše ďalšie ponuky a vyberte si potrebné príslušenstvo pre svoj smartfón. Pamätať! Nájdete tu množstvo príslušenstva ako: tvrdené sklo, držiaky, nabíjačky do auta, FM vysielače, káble alebo slúchadlá.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.