MAY SALE
-30%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Smartfón Nokia N8 (12 MP fotoaparát Carl-Zeiss, xenónový blesk, HDMI port, štipľavý zoom, karty Ovi) Rôzne farby
Nokia N8 uľahčuje zostať v spojení cez Facebook a Twitter: adresár priamo zobrazuje stav všetkých priateľov. K dispozícii nie je jedno, ale tri zobrazenia domácnosti, ktoré môžete nakonfigurovať individuálne, napríklad pomocou miniprogramov (miniaplikácií). Jednoduchým pohybom prsta môžete prepínať z jedného domovského zobrazenia na druhé. S telefónom Nokia N8 môžete nahrávať a upravovať videá v kvalite HD, vkladať hudbu, obrázky, text a prechody a potom ich nahrávať priamo na internet. Urobte vynikajúce fotografie s veľkým 12-megapixelovým snímačom a optikou od Carla Zeissa. Xenónový blesk umožňuje vysokokvalitné zábery aj pri slabom osvetlení.Nokia N8 má port HDMI, takže môžete prehrávať svoje fotografie, videá a hudbu na kompatibilných televízoroch, externých displejoch, projektoroch a stereo. A to všetko v úžasnom digitálnom HD rozlíšení 1 280 x 720 pixelov (720p) pre videá. Nokia N8 tiež podporuje Dolby Digital Plus. Takže si môžete vychutnať svoje videá na vašom systéme domáceho kina v zvuku Dolby Surround.S Nokiou N8 vždy viete, kam ísť. Jednoducho vstúpite do cieľa a Ovi Maps vás tam zavedie s hlasovou asistenciou - pešo alebo v aute, vo viac ako 70 krajinách. Tiež zadarmo: Celosvetové mapy, cestovní sprievodcovia Lonely Planet a Michelin, informácie o aktuálnom počasí a udalostiach v okolí.Ďalšie aplikácie pre vašu Nokiu N8 ponúkajú ešte viac zábavy a ešte viac spôsobov, ako byť kreatívny. Obchod Ovi Store má tisíce aplikácií, hier a videí na stiahnutie. Možnosti sú nekonečné. Nokia N8 ponúka intuitívny prístup ku všetkým vašim obľúbeným albumom - vrátane zobrazenia obalu albumu. Vychutnajte si svoju hudobnú zbierku na cestách - až 50 hodín.

"Zariadenia sú zapnuté/vypnuté a testované na funkčnosť LCD. Zariadenia sú dodávané vrátane batérie a zadného krytu.
Testované zapnutie/vypnutie znamená, že zariadenia sú skontrolované, aby sa zistilo, či sa dajú zapnúť. Okrem toho sa testuje LCD.
Táto ponuka je určená výhradne pre profesionálnych predajcov.
Obchodníci so živnostenským oprávnením alebo bez neho.
Wehr niekoľko zariadení Kupuje nie je súkromná osoba.
Žiadna záruka na batérie, pretože nejde o nové zariadenia.
Predaj sa uskutočňuje ako špeciálna položka výslovne bez záruky alebo vrátenia.
Táto ponuka je určená výhradne pre profesionálnych predajcov. Predaj sa uskutočňuje ako špeciálna položka výslovne bez záruky alebo vrátenia.
Predaj s vylúčením akejkoľvek záruky Žiadne zníženie, konverzia alebo uplatnenie.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.