WEEKEND SALE
-25%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

NAVIGAČNÝ SYSTÉM GPS + DVR PNI S906 obrazovka 7 palcov s Androidom 6.0, ha

84,50 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
11 kusov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-S906
EAN:
5949066511905
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Veľkorysý displej
7-palcová obrazovka umožňuje presnejší a detailnejší pohľad na trasu / mapu, ktorá je mimoriadne citlivá a presná na dotyk. Rozlíšenie obrazovky je veľmi dobré, zobrazuje obrázky a mapy v vynikajúcej kvalite.

FM vysielač
Prenosný navigačný systém PNI S906 je vybavený FM vysielačom. Umožňuje prenos skladieb, uložených vo vnútornej / vonkajšej pamäti navigácie, na FM rádiu v aute. 

Výkonný procesor
Interná navigačná pamäť je 8GB, čo znamená, že umožňuje sťahovať dostatok máp pre navigačnú aplikáciu Here WeGo a môže pracovať plynule. Príjem a zobrazenie GPS polohy na mape sa vykonáva okamžite, vďaka novému výkonnejšiemu PROCESORU MTK8163 s rýchlosťou 1,3 GHz a RAM 1 Gb DDR3.
 
Konektory
PNI navigačný konektor S906 sa skladá z portu miniUSB, slotu MicroSD pre ďalšie mapy alebo multimediálne súbory a konektora pre slúchadlá.

Vstavaná DVR kamera
GPS jednotka má integrovanú automobilovú DVR kameru, ktorá vám pomôže ušetriť peniaze za takéto zariadenie zakúpené samostatne a tiež priestor, ktorý by zaberalo. Kamera sníma vo veľmi dobrej kvalite, FullHD, so zvukom a môže byť dobrým svedkom v prípade nehody.

Pripravený vyraziť
Výrobok je "pripravený na použitie" vďaka príslušenstvu v balení, ktoré umožňuje jeho okamžitú montáž na čelné sklo a konektor zapaľovača cigariet. Akonáhle zapnete zariadenie, môžete bez problémov vyraziť na cestu po požadovanej trase.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.