FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
19 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Nastavte videokameru PNI IP930W 1080P 2 MP s IP P2P PTZ vodičom

40,59 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
50 kusov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Kingston
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-930W32G
EAN:
5949066518720
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Kompatibilná aplikácia
Pre prístup, monitorovanie a ovládanie kamery na diaľku cez internet z akéhokoľvek mobilného zariadenia s operačným systémom Android alebo iOS máte k dispozícii bezplatnú aplikáciu YI IoT a softvér pre PC / notebook s Windows s rovnakým názvom, ktorý si môžete stiahnuť zo stránky produktu.

Inteligentné sledovanie pohybu
Kamera IP930W je dodávaná so špeciálnou a jedinečnou funkciou, a to funkciou inteligentného sledovania pohybu. Čo presne robí? Kamera sa otáča za objektom, osobou, zvieraťom, ktoré sa pohybuje v ráme, a sleduje ho, až kým neopustí kontrolovaný priestor.  Samozrejme nechýba funkcia upozornenia na smartfóne na detekciu pohybu a ukladanie videí iba na detekciu pohybu.

Obojsmerná komunikácia
Vďaka funkcii nahrávania v slučke kamera nepretržite zaznamenáva, vymazáva najstaršie nahrávky a ukladá novšie bez zásahu používateľa.

Rozlíšenie Full HD
Ip930W kamera sníma a nahráva videá v maximálnom rozlíšení Full HD 1920 x 1080 pixelov, čo zabezpečí veľmi kvalitný obraz.

Registrácia v slučke
Vďaka funkcii nahrávania v slučke kamera nepretržite zaznamenáva, vymazáva najstaršie nahrávky a ukladá novšie bez zásahu používateľa.

Zobrazenie aj pri slabom osvetlení
IP IP PNI IP930W IP kamera je vybavená 2 infračervenými LED diódami, ktoré vám umožňujú sledovať v noci, na vzdialenosť až 5 - 10 m (vzdialenosť sa líši v závislosti od farby objektov, stien, okolitého svetla atď.). Môže byť použitý na dohľad nad domom, kanceláriami, továrňami, obchodmi, nemocnicami atď. Jednoduché, pohodlné a v reálnom čase.

Schopnosť rotácie PTZ
Kamera ponúka užívateľovi možnosť diaľkového ovládania otáčania pod uhlom 355° horizontálne a 155° vertikálne pre oveľa väčší a takmer úplný pohľad na chránený priestor. Ďalšou užitočnou funkciou je funkcia digitálneho priblíženia, ktorá umožňuje priblíženie pre viac detailov.

Lokálne alebo vzdialené nahrávanie
Ip930W kamera je vybavená slotom na microSD kartu, ktorý vám umožní vložením pamäťovej karty max. 64 GB zakúpenej samostatne nahrávať zábery na neskoršie sledovanie. Zábery môžete zaznamenať aj na počítači prostredníctvom internetu, ale musia zostať zapnuté počas celého nahrávania.

Pamäťová karta Kingston Canvas Select Plus MicroSD, 32 GB, 100 MB/s, s adaptérom
Karty Kingston sú skvelou voľbou na zachytenie a uloženie vašich obľúbených fotografií a videí. Pamäťové karty Kingston sú plne kompatibilné s notebookmi, fotoaparátmi, tabletmi a ďalšími zariadeniami, ktoré podporujú formáty SDHC a SDXC, pričom sú schopné nahrávať videá v rozlíšení HD (720p). Kingston ponúka dostatok úložného priestoru na splnenie pamäťových požiadaviek vysoko výkonných digitálnych fotoaparátov. SD a SDHC karty, ktoré sú k dispozícii v kapacitách až 256 GB, môžu ukladať tisíce fotografií vo vysokom rozlíšení a všetky vaše obľúbené klipy v HD videu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.