FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
14 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Veľmi funkčná naparovacia žehlička s výkonom 1600 W. Vďaka odolnej nepriľnavej teflónovej zliatine a relatívne ľahkej štruktúre sa výborne vedie na akomkoľvek materiáli. Žehlička má mnoho užitočných funkcií.
postrekovač
Funkciu rozprašovania je možné použiť vždy bez ohľadu na ostatné nastavenia žehličky. Zavlažovač sa spúšťa tlačidlom na rukoväti. Aby funkcia fungovala, môže byť potrebné niekoľkokrát stlačiť tlačidlo umývania.
Žehlenie s parou
Nastavte spínač nepretržitej pary do vhodnej polohy. Množstvo vystupujúcej pary závisí aj od nastavenia termostatu – menej pary pri nižšej teplote (jeden bod alebo dva body) a viac pary pri vyššej teplote (tri body).
parné kladivo
Táto funkcia vydáva veľké množstvo pary, približne 80 g naraz, pre lepší účinok pri žehlení ťažko žehliteľných alebo silne pokrčených materiálov. Steam Burst funguje správne iba pri nastavení (tri bodky) alebo „Max“. Keď stlačíte tlačidlo na rukoväti, z otvorov v žehliacej ploche vytečie silný prúd pary. V prípade potreby je možné proces zopakovať po niekoľkých sekundách. Neodporúča sa používať túto funkciu viac ako trikrát za sebou. Poznámka – Na aktiváciu tejto funkcie môže byť potrebné stlačiť tlačidlo "Steam Shot" niekoľkokrát stlačiť.
Vertikálne žehlenie s parou
Funkcia využíva parný ráz s tým rozdielom, že žehlička je umiestnená vo zvislej polohe. Pri používaní tejto funkcie udržujte žehličku vo vzdialenosti asi 15-30 cm od oblečenia.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.