FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

NAPÁJANIE NEPRERUŠITEĽNÝ ZDROJ NAPÁJANIA UPS 1000VA 700W SINE

99,40 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
2 kusov
Dostupné množství
200 kusov
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 9 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

NEPRERUŠITEĽNÝ ZDROJ NAPÁJANIA (UPS) CLEAN SINE
POUŽITÝ TRAKTOR MICROSINE 1000
1000VA 700W 2*7Ah
Displej lcd

CHARAKTERISTIKA
Neprerušiteľný zdroj napájania (UPS) je zariadenie, ktoré poskytuje nepretržité napájanie iných elektronických zariadení, a to aj v prípade výpadku napájania. Keď je v zásuvke elektrina, UPS nabíja vstavanú batériu a funguje ako prepäťová ochrana a v prípade moderných zariadení UPS zaisťuje správne napájacie napätie aj v prípade veľkých a dlhodobých výkyvov napätia v sieti.

V prípade výpadku napájania v sieťovej zásuvke UPS automaticky napája zariadenia, ktoré sú k nej pripojené. To vám umožní bezpečne vypnúť zariadenie a uložiť výsledky vašej práce. Náhly výpadok prúdu môže spôsobiť stratu dôležitých údajov, ako aj poškodenie elektronického zariadenia.
Vďaka Volt Polska UPS je tento problém vyriešený. Ponúkané napájanie má dve vstavané batérie s celkovou kapacitou 14Ah pri 12V a dve zásuvky s napätím 230V, čo umožňuje udržiavať prevádzku dvoch zariadení súčasne. USB zásuvka, ktorá umožňuje pripojiť UPS k počítaču, vďaka tomuto riešeniu môže užívateľ konfigurovať nastavenia napájania podľa vlastných potrieb a port RJ45 chráni sieťové zariadenia pred prepätím, tento koncept bol vytvorený pre komplexnú ochranu pred poškodením prvkov ethernetových štruktúr.
LCD displej jasne informuje o prevádzkovom režime napájania.
Okrem toho v súprave s UPS získate softvér, ktorý vám umožní monitorovať jeho fungovanie - v prípade tohto zariadenia bolo postarané o každý detail, aby sa čo najlepšie prispôsobil potrebám používateľov.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.