WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Najvyššia kvalita 100% prírodné produkty potravinárska vývozná cena sladké čerstvé

2,10 € /kilogram cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kilogramov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Lotyšsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
7 dny
EAN:
4549292009064
Poslední aktualizace
pred 4 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Čerstvé hrušky sú nádherné ovocie známe svojou sladkou, šťavnatou dužinou a výraznou chuťou. Hrušky pochádzajú z Európy a Ázie, ale v súčasnosti sa pestujú v mnohých miernych oblastiach po celom svete. Dodávajú sa v rôznych tvaroch, veľkostiach a farbách, vrátane zelenej, žltej, červenej a hnedej, v závislosti od odrody.

Pri výbere zrelých hrušiek je dôležité jemne zatlačiť blízko stonky, aby ste skontrolovali miernu mäkkosť, čo naznačuje zrelosť. Farba kože sa môže mierne meniť s dozrievaním hrušky, ale vo všeobecnosti by mala byť hladká a bez veľkých škvŕn alebo modrín. Niektoré odrody hrušiek, ako napríklad hrušky Bartlett, sa počas dozrievania menia zo zelenej na žltú, zatiaľ čo iné, ako napríklad hrušky Anjou alebo Bosc, si zachovávajú svoju farbu.

Ak si chcete vychutnať čerstvú hrušku, môžete ju jednoducho opláchnuť pod studenou vodou, aby ste odstránili všetky nečistoty alebo zvyšky. Hrušky sa môžu jesť s kožou alebo olúpané, v závislosti od osobných preferencií. Dužina zrelých hrušiek je mäkká a šťavnatá, so sladkou chuťou, ktorá sa môže mierne líšiť v závislosti od odrody.

Čerstvé hrušky si môžete vychutnať samostatne ako osviežujúce občerstvenie alebo pridať do ovocných šalátov, syrových tanierov alebo dezertov pre lahodne sladký nádych. Môžu byť tiež varené rôznymi spôsobmi, vrátane pytliactva, pečenia, grilovania alebo dusenia, aby sa vytvoril rad delikátnych jedál.

Okrem svojej príjemnej chuti sú hrušky výživnou voľbou, bohatou na vlákninu, vitamíny a antioxidanty. Zahrnutie čerstvých hrušiek ako súčasť vyváženej stravy môže prispieť k tráviacemu zdraviu, zdraviu srdca a celkovej pohode.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.