FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
11 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ako to funguje?

Goldie je telový olej, ktorý poskytne rýchle a intenzívnejšie opálenie. Pracuje s UV žiarením, čo znamená, že ho môžete použiť pri opaľovaní vonku alebo v soláriu. Vďaka bohatým prírodným zložkám bude vaša pokožka jemná, hladká a dobre upravená a bude tiež príjemne voňať.
A čo je najlepšie zo všetkého - vaša pokožka bude žiariť! Vaše opálené telo bude vyzerať jasnejšie ako kedykoľvek predtým!
Ako používať olej?
Pred použitím ho pretrepte! Naneste ho na požadované časti tela pred opaľovaním alebo pomocou solária. Goldie je možné aplikovať aj na tvár.
Ale pamätajte - Goldie neobsahuje UV ochranu. Pred opaľovaním použite ďalší opaľovací krém.
Aké zložky obsahuje olej?
Olej je 100% vegánsky a neobsahuje silikón! Skúmali sme úplne prírodné zložky, ktoré poznáme od nepamäti a o ktorých vieme, že pomáhajú rýchlejšie sa opaľovať. A tak vznikol olej Goldie! Goldie olej je navrhnutý s najlepšími olejmi: olivový olej, parafínový olej, slnečnicový olej, sójový olej, olej z pšeničných klíčkov. Táto kombinácia olejov spolu s beta-karoténom a mrkvovým extraktom poskytuje rýchlejšie, efektívnejšie a trvalejšie výsledky. Okrem toho sa vitamíny E a C postarajú o vašu pokožku počas a po opaľovaní!
Naše výrobky neboli testované na zvieratách!
Pozri ingrediencie ↓
Izopropylmyristat, Paraffinum Liquidum, kaprylový / kaprylový triglycerid, olej z ovocia Olea Europaea, olej zo semien Helianthus Annuus, beta-karotén, extrakt z koreňa mrkvy Daucus Carota Sativa, glycínový sójový olej, tokoferol, Propicol Glicitrat, kyselina citrónová Jubilin Regia, tokoferylacetát, parfum, olej zo zárodočných klíčkov Triticum Vulgare, sľuda, propylparabén, benzylbenzoát, limonén, linalool, CI 12010, CI 77891, CI 77491.

Veľkosť produktu: 150 ml


Přílohy
Stáhnout soubor bodybite(3).pdf


NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.