FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
19 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Mriežka chladiča do auta s nabíjačkou Mag Safe 15w pre iPhone LED PD

11,06 € /kus cena bez daně
Objednávám

Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
iPhone
SKU:
71563
EAN:
5905601812463

Pošlete zprávu Zavolejte

Mriežka chladiča do auta s nabíjačkou Mag Safe 15w pre iPhone LED PD - popis

Bezpečný držiak do auta Mag s magnetickou nabíjačkou pre mriežku chladiča Popis produktu + Najdôležitejšie udalosti

Kľúčové vlastnosti: Typ: Magnetický držiak do auta Miesto montáže: Mriežka odvzdušňovača Nabíjací výkon: 15W / 10W / 7.5W / 5W Napájací vstup: 5V / 2A, 9V / 1.67A, 12V / 1.5A Výstupný výkon: 5V / 1A, 9V / 1A, 9V / 1.5A Podpora Protokoly rýchleho nabíjania: PD a QC 3.0 Vstup nabíjačky: USB-C Podsvietenie: modré LED Hmotnosť: 99g Rozmery magnetickej dosky: 6,2 cm x 6,2 cm Kompatibilita: zariadenia podporujúce technológiu Mag Safe Typ technológie: iPhone 12/13/14/15 Ochrana proti: prehriatiu, nadprúdu, prepätiu, skratu a prepätiu Certifikáty: CE, FCC, RoHS Súčasťou balenia: Držiak do auta, kábel USB-A - USB-C ~1m
Magnetický držiak Tento produkt je prispôsobený a vhodný na magnetické bezdrôtové nabíjanie modelov iPhonu, ktoré podporujú technológiu Mag Safe, ako je iPhone 12, 13, 14, 15 vo všetkých verziách. Magnetický držiak nabíjačky do auta je vyrobený z materiálov spomaľujúcich horenie, je nielen odolný a tepelne odolný, ale elegantne zapadá aj do interiéru vozidla. Nabíjacia doska je vybavená modrou LED indikáciou, že je pripojená k napájaniu a nabíjaniu.
Držiak Mag Safe so vstavanou bezdrôtovou nabíjačkou podporuje rýchle nabíjanie Power Delivery (PD) a Quick Charger (QC) 3.0, čo vedie k výraznému zlepšeniu rýchlosti nabíjania. Vďaka rýchlemu bezdrôtovému nabíjaciemu výkonu až 15 W sa teraz iPhone nabíja oveľa rýchlejšie, čo vám poskytuje špičkový výkon.
Nabíjanie pri nízkych teplotách Nabíjačka využíva inteligentný odvod tepla a rýchle nabíjanie aj pri nízkych teplotách. V zadnej časti je výstup vzduchu, ktorý podporuje vetranie a odvod konvekčného tepla. Toto optimálne riešenie zaisťuje efektívne a bezpečné nabíjanie pri zachovaní správnych prevádzkových podmienok zariadenia.
Ochrana batérie: Inteligentná regulácia napätia v nabíjačke poskytuje ochranu batérie v telefóne. Vďaka presnej regulácii napätia je proces nabíjania optimalizovaný, predlžuje životnosť batérie a chráni ju pred potenciálnym poškodením.
Držiak magnetickej mriežky chladiča je určený pre priame vetracie otvory (vertikálne a horizontálne). Jeho inštalácia je veľmi jednoduchá. Jednoducho vložte guľôčkovú hlavu držiaka do kardanu magnetickej nabíjačky a potom ju zasuňte do mriežky. Zapojte priložený kábel USB do zdroja napájania (nabíjačka nie je súčasťou balenia) a môžete vyraziť! Magnetické nabíjanie môžete používať rýchlo a pohodlne.
Viacsmerová montáž so silným magnetom: So silným magnetom máte možnosť namontovať telefón vo vertikálnej aj horizontálnej polohe. Toto riešenie poskytuje flexibilitu používania, čo vám umožňuje nastaviť orientáciu zariadenia podľa vlastných preferencií počas nabíjania.
Kompaktná veľkosť S rozmermi 62 mm x 62 mm a hrúbkou 11 mm je magnetická doska extrémne kompaktným riešením. Spolu s rukoväťou dosahuje nabíjačka dĺžku 83 mm, čo vám umožní pohodlne a efektívne používať technológiu magnetického nabíjania v prenosnom formáte.
Bezpečnosť rukoväte Svorka na vloženie mriežky bola použitá v rozšírenej forme, čím sa eliminovali obavy z náhodného vypadnutia rukoväte. Vďaka bezpečnému a spoľahlivému držaniu je používanie nášho produktu nielen pohodlné, ale aj bezpečné a zaisťuje stabilitu za všetkých podmienok. 1. Silikónová ochranná vložka nepoškodzuje výstup vzduchu. 2. Otočná rukoväť vhodná pre horizontálne a vertikálne odvzdušňovacie mriežky. 3. Stabilizačná ochrana rukoväte v mriežke odvzdušňovača.
Konštrukcia magnetickej nabíjačky 1. Polykarbonátové tepelnoizolačné panely. 2. Silné magnety. 3. Medený drôt na zníženie vysokej teploty. 4. Inteligentné čipy na zaistenie bezpečného a rýchleho nabíjania.
Stabilné držanie Vďaka silnému magnetu sa nemusíte báť, že vám telefón spadne. Hrboľaté horské cesty, rýchlostné nerovnosti alebo náhle brzdenie budú ľahšie prejazdné pri zachovaní bezpečného držania.
Nabíjačka má certifikáty CE, FCC a ROHS. Certifikácia ROHS potvrdzuje, že výrobok spĺňa určité limity pre škodlivé látky. Certifikácia FCC potvrdzuje, že elektromagnetické rušenie zariadenia spĺňa limity schválené Federálnou komunikačnou komisiou.

často kladené otázky Aké sú hlavné výhody našej magnetickej nabíjačky?
Naša magnetická nabíjačka ponúka PD a QC 3.0 15W rýchle nabíjanie, inteligentný odvod tepla a stabilné držanie vďaka výkonnému magnetu.
Aké sú rozmery magnetickej dosky s držiakom


Způsoby platby

  • Prevod
  • Hotovosť
  • Online platby
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Způsob dopravy

  • Vnútroštátna zásielka
  • Zahraničná zásielka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.