FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
20 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

MotoShield Motocykel Pánske chrániče Čierna Zelená M

11,10 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
49 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7217
EAN:
=VLOOKUP(A547,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 3 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Tieto vysoko kvalitné, polstrované ochranné nohavice sú špeciálne navrhnuté pre lyžovanie, kolieskové korčule, snowboarding a cyklistiku. Flexibilné 3D polstrované ochranné vybavenie zaisťuje, že ste vždy v bezpečí v najťažšom teréne a v najrýchlejšom tempe.
Hlavné rysy:

Odpruženie EVA na chrániči bedier a kostrče: Odpruženie v oblasti bedier a kostrčí je vyrobené z odolného materiálu EVA odolného voči nárazom a poskytuje používateľovi špeciálnu ochranu a znižuje pravdepodobnosť zranenia.

3D ochrana vankúša: Inovatívna technológia 3D tlmenia účinne rozptyľuje energiu nárazu a chráni vás pred potenciálnymi zraneniami a nepríjemnými nárazmi.

Odolnosť proti pádu: Ochranné nohavice sú navrhnuté tak, aby účinne chránili používateľa pri pádoch a pádoch a zvyšovali pocit bezpečia a pohodlia pri hraní extrémnych športov.

Univerzálna aplikácia: Perfektná na lyžovanie, kolieskové korčule, snowboarding a cyklistiku. Polstrovaná ochranná línia sa ľahko zmestí do vášho športového oblečenia a môže byť vynikajúcim doplnkom k vášmu ochrannému pomôcke.

Pohodlie a flexibilita: Ochranná línia je vyrobená z ľahkých a priedušných materiálov a je navrhnutá tak, aby dokonale priliehala k vášmu telu a poskytovala maximálny komfort a voľnosť pohybu.

Vyberte si tieto ochranné nohavice, ak si chcete dopriať najlepšiu ochranu pri hraní svojho obľúbeného extrémneho športu!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.