FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Mokrá leštiaca omietka

0,65 € /kilogram cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
25 kilogramov
Dostupné množství
10000 kilogramov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
15 dny
SKU:
C1525607
Poslední aktualizace
pred 8 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Tmel pripravený na vyhladenie a konečnú úpravu vnútorných povrchov, syntetických živíc, vodných disperzií, prísad, plnív, s nasledujúcimi karakteristi¬ci: ľahko sa nanáša vďaka krémovej konzistencii, má veľmi dobrú priľnavosť k správne pripravenému podkladu, sušenie je rýchle, vysoko biele. Absorpcia je nízka báza a nevyžaduje základný náter pred nanesením farby. Absorpcia je vďaka zloženiu znížená a prináša významné úspory pri povrchovej úprave (lak). Odporúča sa použiť viacvrstvové nátery, môžu byť nanesené do 3 mm.

Oblasť použitia: môže byť aplikovaná ručne alebo strojovo na nasledujúce formáty: cementové omietky, sadrové omietky na báze omietok a cementových omietok, betón, sadrokartónové dosky.

Inštrukcie: Pasta sa nanáša na podklad v hrúbke vrstvy od 0,2 mm do max. 3 mm. Mechanizovaná aplikácia, produkt môže byť zriedený max. 5% vody. Na použitie v niekoľkých vrstvách na zaschnutie pred nanesením ďalšej vrstvy je vrstva nad povrchom, cca 02:00, pri teplote 20°C a 65% vlhkosti. Tieto povrchy môžu byť hladké / brúsené 12-24 hodín (v závislosti od hrúbky a tem¬peratură) jemným brúsnym papierom, čím sa získa hladký povrch. Aby sa zabránilo prasklinám, zabraňuje rýchlemu schnutiu alebo zamrznutiu. Menej absorpčné médium je tvorba bublín, a preto sa v tomto prípade náplasť použije nasledovne: naneste prvý náter sa zriedi 10% vodou, veľmi tenký, a po miernom zvântare sa aplikuje (asi 5 minút). druhá vrstva tenkej a po vysušení povrchu (2 hodiny pri teplote 20 °C tem¬peratură a 65% vlhkosti) nanesie finálny náter omietky hrúbky prevedenia.

Doba schnutia povrchu (na dotyk): 2 hodiny, suchosť (hĺbka): 24 hodín. Hodnoty sú uvedené pri teplote 20 ° C a relatívnej vlhkosti 65%. Orientačná špecifická spotreba: 0,5-1 kg / m². Presné množstvo špecifickej spotreby sa určí po testovaní na mieste. Závisí to od drsnosti a hrúbky povrchu. Balenie: plastové vedro, 10 a 25 kg. Úložné priestory răco¬roase, suché, Teplota prania medzi 5 ° C a 30 ° C v pôvodnom obale, neotvorené. Čas použiteľnosti: 24 mesiacov od dátumu výroby v súlade s podmienkami balenia a skladovania. Pozri dátum výroby a šaržu vyznačenú na obale.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.