WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Predstavujeme mlynčeky na soľ a korenie Klausberg, prémiovú dvojitú súpravu určenú pre kulinárskych nadšencov a profesionálne kuchyne. Táto sada dvoch je odborne vytvorená, aby obohatila kulinársky zážitok o štýl aj funkčnosť.

Každý mlyn má robustné telo z gumového dreva, ktoré je známe svojou odolnosťou a ekologickými vlastnosťami. Prírodný drevený dizajn dodáva každému prestieraniu nádych elegancie, čo z neho robí ideálnu voľbu pre reštaurácie, kaviarne a stravovacie služby.

Nastaviteľné keramické brúsne jadro v týchto mlynoch ponúka všestrannosť, čo umožňuje užívateľovi ľahko prepínať z jemného na hrubé brúsenie na základe jeho potrieb varenia. Mechanizmus je navrhnutý pre presnosť a dlhotrvajúci výkon.

Rozmery každého mlyna sú pohodlne dimenzované na 5,5 x 15,3 cm, ideálne pre jednoduchú manipuláciu a skladovanie. Investujte do kvality s týmito mlynčekmi na soľ a korenie Klausberg, ktoré sú k dispozícii pre veľkoobchodné objednávky, aby splnili požiadavky vášho kulinárskeho podnikania.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.