FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
19 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Mini PC s Androidom PNI Zidoo UHD2000, 4GB DDR, 32GB eMMC, dvojpásmová Wi

761,02 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
3 kusy
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-ZIDUHD2000
EAN:
6970123910279
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Výnimočná kvalita videa
UHD2000 zdedil vynikajúcu kvalitu produktov Zidoo vďaka svojmu jedinečnému dizajnu a vynikajúcemu technickému výkonu. Pevný kryt z hliníkovej zliatiny a antivibračné opatrenia účinne znižujú vibrácie šasi.
Nová generácia procesora Realtek 1296 A53 s vyšším výpočtovým výkonom, ktorý zaisťuje o 30% lepší výkon ako predchádzajúce modely a široká pamäť 4GB DDR4 + 32GB eMMC zaručuje nezabudnuteľnú kvalitu videa 4K HDR UHD.
Pokročilý dekodér obrazu a motor na optimalizáciu obrazu podporujú 4K HEVC/H.265. Vďaka maximálnemu rozlíšeniu 3840x2160px a skutočnému výstupu 4K je obraz jasný a bohatý na detaily. Vďaka automatickému prispôsobeniu snímkovej frekvencie (FPS) je prehrávanie videa plynulé a bezproblémové. Nová technológia spracovania obrazu HDR generuje obrázky s väčšími detailmi, kontrastnými, v živších a hlbších farbách.
 
Aktualizovaný dvojpásmový režim WiFi
UHD2000 je plne vybavený produkt z hľadiska funkcií a príslušenstva na zabezpečenie digitálnej kvality zvuku, dekódovania HiFi a obrazu definovaného UHD. Integrovaný WiFi modul 2T2R MIMO podporuje dvojpásmové WiFi 2,4G + 5G a prenosovú rýchlosť až 867Mb/s.
 
Rozhranie na prehrávanie digitálneho zvuku
Profesionálny DAC čip ESS 9038 s vysokým pomerom signálu k šumu, nízkou hladinou šumu a harmonickým skreslením poskytuje vysoko verný digitálny zvuk ako profesionálne dekodéry prostredníctvom výstupov RCA a XLR.
Nové rozhranie hudobného prehrávača podporuje zobrazenie albumu, informácie týkajúce sa skladby a interpreta. Podporuje klasifikáciu podľa albumu, interpreta, žánru, podporuje organizovanie do zoznamov a sťahovanie textov spolu s ďalšími funkciami.
 
Duálny HDMI zvuk a video
UHD2000 má dva výstupy HDMI: HDMI2.0a + HDMI1.4 pre oddelenie zvukových a obrazových výstupov. Hlavný port HDMI je pripojený k televízoru 4K, zatiaľ čo port HDMI "Iba zvuk" je pripojený k zvukovému zariadeniu s A/V zosilňovačom. A zariadenia, ktoré nepodporujú 4K alebo 3D zosilnenie, si môžu vychutnať HD zvuk a kvalitu videa UHD. Toto riešenie pomáha prehrávať lepší zvuk a jasnejšie video tým, že znižuje chyby rušenia a synchronizácie.
 
Inteligentné ovládanie
UHD2000 podporuje ovládanie cez HTTP, Control4, RS-232, IR IN a HDMI CEC. Prostredníctvom aplikácie Zidoo môžete ovládať prehrávač médií, ak ste v rovnakej sieti LAN.
 
Duálny pevný disk až do 14TB
UHD200 má dve nezávislé umiestnenia SATA3.0, ktoré podporujú pevné disky s kapacitou až 14 TB. Tieto dve miesta sú skryté za kovovým predným panelom, aby nedošlo k zmene dizajnu výrobku.
 



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.