FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
20 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Mini PC MINIX NEO U9-H (Octa Core, Android 6, 2GB RAM, 16GB, H.265, Du

177,57 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
25 kusov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-MINIXU9A3
EAN:
5949066518256
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Dokonalý obraz - 4K ultra vysoké rozlíšenie
S rýchlosťou až 60 snímok videa za sekundu (fps) poskytuje neo U9-H plynulú, citlivú a kryštalickú kvalitu obrazu. Pripojte NEO U9-H k televízoru 4K a vychutnajte si kvalitu obrazu 4K Ultra HD , podobná realita.

Verný obraz - vysoký dynamický rozsah (HDR)
NEO U9-H dosahuje nové výšky obrazového výkonu s plnou podporou HDR10. Technológia Hdr (High Dynamic Range) rozširuje farebné spektrum, zobrazuje jasnú bielu a hlbšiu čiernu a zdôrazňuje kontrast a vytvára prirodzený a živší zážitok zo sledovania.

Bohatý filmový priestorový zvuk – Dolby Digital Audio
NEO U9-H prináša do vašej izby zvuk celého divadla. cez deň. Plne licencovaný Dolby Audio prináša bezkonkurenčnú a živú kvalitu zvuku, ktorá vdýchne život vašej zábave.

Špičkové technológie
Neo U9-H je vybavený výkonným procesorom Octa Core a pomáha vám robiť veci rýchlo, poskytuje vám jednoduchú a pohotovú navigáciu a rýchle spúšťanie aplikácií. Inovatívne riešenie pasívneho chladenia Neo U9-H zabraňuje prehriatiu bez ohľadu na to, aké ťažké je zaťaženie, a zároveň pracuje v absolútnom tichu.

Úložisko Adoptovateľné
Android Marshmallow 6.0.1 OS predstavuje úložisko Adoptovateľné; schopnosť prijať externé pamäťové médium, ktoré bude fungovať ako interné úložisko, takže môžete rozšíriť interný 16 GB úložný priestor eMMC na zariadení NEO U9-H jednoduchým pripojením micro SD alebo externého pevného disku. Jednoduché streamovanie - Konektivita sa lúči s ukladaním do vyrovnávacej pamäte, koktaním alebo mrazením. Vďaka dvojpásmovej Wi-Fi a gigabitovej ethernetovej technológii 802.11ac 2 x 2 MIMO umožňuje neo U9-H rýchle streamovanie do vášho obľúbeného obsahu.

Vychutnajte si pohodlie zadávania príkazov hlasom pri používaní vstavaného mikrofónu, čo vám poskytne okamžitý prístup k informáciám a obsahu.

Sila hlasu

Pohodlné písanie

Plná klávesnica, umiestnená známym spôsobom, ponúka zvýšený komfort klávesnice s viditeľnými a ľahko stlačiteľnými klávesmi



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.