FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
5 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

DIZAJN NA MIERU – Chlapčenské oblečenie pre fanúšikov Harryho Pottera z Rokfortu obsahuje výrazný rokfortský text a logo erbu na kráľovskom modrom pozadí, profesionálne vytlačené pre dlhotrvajúce farby a kvalitu tlače.
PRIPOJENÁ KAPUCŇA - Chlapčenská mikina s kapucňou s kapucňou a erbom z Rokfortu s textom a znakom z Rokfortu má pripojenú kapucňu a šnúrku, ktorá vás udrží v teple a pohodlí v chladnom počasí.
OFICIÁLNE LICENCOVANÁ - Chlapčenská mikina s kapucňou a textom a logom erbu Harryho Pottera pre mládež je oficiálne licencovaná a 100% autentická, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre fanúšikov!
VYSOKO KVALITNÉ MATERIÁLY - Tovar fanúšikov Harryho Pottera Rokfort pre chlapcov je vyrobený z vysoko kvalitnej zmesi bavlny a polyesterového materiálu.
POKYNY NA STAROSTLIVOSŤ - Chlapčenská mikina s kapucňou v kráľovskej modrej farbe s textom a logom Rokfortu na Rokforte s nápisom Harry Potter sa dá prať v práčke za studena s podobnými farbami a sušiť v bubnovej sušičke na nízkej úrovni pre najlepšiu starostlivosť.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.