FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Magmat MagSafe ochranné puzdro na telefón pre Apple iPhone 14 Pro

6,56 € /kus cena bez daně
Objednávám

Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
iPhone - Apple
SKU:
52714
EAN:
9589046925481

Pošlete zprávu Zavolejte

Magmat MagSafe ochranné puzdro na telefón pre Apple iPhone 14 Pro - popis

Magmat MagSafe Case Popis produktu + kľúčové vlastnosti

Hlavné vlastnosti produktu: Model: Magmat MagSafe Určené pre: Apple iPhone 14 Pro Farba: čierna, priesvitná - matný povrch Konštrukcia: jednodielna, TPU a PC Tlačidlá: Aktívna ochrana Ochranná hrana: vyčnieva nad obrazovku a objektív fotoaparátu Kompatibilné: s nabíjačkami QI a príslušenstvom MagSafe Perfektné prispôsobenie, plná funkčnosť Bočný výrez - možnosť pripevnenia napr. šnúrky
Ochrana je kľúčová! Štýlový a jednoduchý dizajn a vysoká úroveň ochrany sú synonymom nového puzdra Magmat. Pri výrobe krytu boli použité kvalitné TPU a PC komponenty. Flexibilný rám vyrobený z polyuretánového materiálu dokonale ochráni pred nárazmi a pádmi, zatiaľ čo tvrdá polykarbonátová zadná strana ochráni váš telefón pred poškriabaním.
Puzdro kompatibilné s MagSafe má na zadnej strane zabudovaný magnet, vďaka čomu je kompatibilné s nabíjačkami, ako aj s magnetickým príslušenstvom, ako je kožená peňaženka MagSafe. Vďaka zabudovanému magnetu môžete používať príslušenstvo a nabíjačky bez nutnosti vyberania krytu.
Puzdro bolo navrhnuté pre Apple iPhone 14 Pro, vďaka čomu flexibilný silikón, ktorý sa používa pri výrobe krytu, dokonale priľne bez toho, aby sa akýmkoľvek spôsobom zväčšili rozmery zariadenia. Klasický, priesvitný povrch poskytne jedinečný vzhľad vášho smartfónu.
Chráňte svoje kritické komponenty! Mierne vyvýšená forma puzdra okolo fotoaparátu a obrazovky chráni pred poškodením umiestnením telefónu tesne nad rovný povrch. Okrem toho poskytuje plnú funkčnosť - má všetky potrebné výrezy a karty pre tlačidlá, fotoaparáty, reproduktory a konektory.


Způsoby platby

  • Prevod
  • Hotovosť
  • Online platby
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Způsob dopravy

  • Vnútroštátna zásielka
  • Zahraničná zásielka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.