FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Livingpai skladacia a nastaviteľná fitness trampolína

34,12 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
7 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Zábavný a efektívny tréning Fitness trampolíny sú nielen ľahké, bezpečné a tiché športové vybavenie, ale poskytujú aj oveľa viac zábavy počas tréningu. Len 10 minút skákania denne účinne spaľuje kalórie, posilňuje krvný obeh, čo zodpovedá 1 hodine joggingu, 30 minútam jazdy na bicykli alebo 20 minútam plávania. Pohodlná montáž, oddelenie a skladovanie Skladacia konštrukcia zmenšuje jeho veľkosť na 1/4, čo umožňuje pohodlné skladovanie, zatiaľ čo nastaviteľná rukoväť a kovová konštrukcia sú odnímateľné. Jednoduchá, ale pevná konštrukcia je vyrobená z ľahkého materiálu, takže ju môže ktokoľvek zostaviť alebo rozobrať bez náradia. Široká škála použitia, ako je skákanie, kliky, sedenie a väčšina strečingových cvičení.

Skladací dizajn

Trampolína sa dá zložiť dvakrát a zložená veľkosť je menšia ako 1/4, takže je veľmi priestorovo úsporná a ľahko sa dá umiestniť pod posteľ, do rohu, do skrine.

Výškovo nastaviteľná rukoväť Športová trampolína podporuje 4-úrovňové nastavenie výšky. Pomocou tlačidla vedľa rukoväte ho môžete nastaviť od 79 cm do 106 cm, perfektná trampolína pre dospelých i deti.

Penová rukoväť Rukoväť pokrytá mäkkou penou zvyšuje rovnováhu, protišmykovú a pohodlie. Len si užite radosť zo skákania.

Kľúčové vlastnosti:

Uzavretá pružina z nehrdzavejúcej ocele Fitness trampolína môže byť vybavená až 32 uzavretými oceľovými pružinami a má dizajn bezpečnostného trojuholníka, vďaka ktorému je bezpečnejšia a odolnejšia ako elastické lanové alebo pásové pružiny.

Bezpečnostný vankúš Oxford 600D je vyrobený z oxfordského materiálu odolného proti poškriabaniu s vnútornou vrstvou PE, ktorá účinne chráni vaše nohy a prsty na nohách pred zranením pri skákaní.

Na trampolíne sú kovové trubice a gumové 6 odnímateľné kovové rúrky, ktoré sú potiahnuté gumou tak, aby trampolína nekĺzala a bola tichá.

Vylepšená PP skákacia doska: Importovaná PP skákacia doska poskytuje lepšiu odolnosť proti opotrebeniu a je vodotesná. Vďaka unikátnemu materiálu sú skoky mäkšie a účinne chránia koleno. Nosnosť dosahuje 200 kg.

Príslušenstvo:

Odolné príslušenstvo k remienku Trampolína Livingpai sa dodáva s 3 rôznymi odporovými pásmi, ktoré zlepšujú váš tréningový zážitok.

Zahŕňa ťažné lano Trampolína obsahuje ťažné lano. Dá sa kombinovať s tréningom na trampolíne, aby bola kondícia ešte efektívnejšia.

Súčasťou balenia je puzdro na prenášanie Skladacia trampolína je dodávaná s kvalitnou taškou, ktorá umožňuje pohodlnú prepravu trampolíny.

Vlastnosti:Maximálne zaťaženie 200 kg4 úroveň výškovo nastaviteľná penová rukoväťZložená veľkosť menšia ako 1/4 pôvodnej veľkostiOdolný vankúš OxfordVnútorný kruh je vyrobený z odolnej nepremokavej PP rohožeOdolné oceľové rúry s protišmykovou gumovou základňouOdolné oceľové pružiny odolné proti poškriabaniu



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.