FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
20 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Pohár čerstvo vylisovanej šťavy každý deň!
Vyskúšajte prírodné, výživné šťavy, ktoré si ľahko pripravíte doma. S lisom na citrusy Lafe získate chutné a osviežujúce šťavy. Odšťavovače citrusov sú dokonalým riešením pre ľudí, ktorí oceňujú aktívny životný štýl a vyváženú stravu.

• 2 pracovné smery.
• Preosejte, aby ste oddelili dužinu od šťavy.
• 40W výkon.
• Odnímateľná 0,5L kanvica.
• Hlučnosť 60 dB.

Číra šťava bez dužiny
Prístroj je vybavený sitom, ktoré oddeľuje zvyšnú dužinu od šťavy, takže vždy získate čistú šťavu. Odšťavovač je veľmi ľahko rozoberateľný a časti, ktoré prichádzajú do styku s ovocím (sito a džbán), je možné umývať v umývačke riadu.
Jednoduchá obsluha
Používanie odšťavovača je veľmi jednoduché – ovocie stačí prekrojiť na polovicu a pritlačiť ku kornútku. Zariadenie sa automaticky zapne, kužeľ pri každom stlačení mení smer otáčania. To všetko preto, aby ste zo zrelého pomaranča alebo grapefruitu dostali maximum šťavy.
Odnímateľný džbán
Nádobu na šťavu s objemom 0,5 l ľahko schováte do chladničky s nepoužitým nápojom. A odstupňovanie vám umožňuje odmerať správne množstvo šťavy. Všetky plastové prvky odšťavovača Lafe, ako aj džbán, sú vyrobené z kvalitného plastu určeného pre bezpečný styk s potravinami, takže si môžete byť istí, že váš džús je nielen chutný, ale aj zdravý.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.