FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Likeregal 920 masážne herné kreslo s opierkou na nohy zelené

70,80 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
367 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm1048M
EAN:
=VLOOKUP(A193,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Inovatívna technológia
Dokonalé spojenie kresla a masážneho kresla. Dá sa porovnať s profesionálnymi masážnymi kreslami, umožňuje vám vychutnať si masážnu terapiu v práci aj v práci. Upokojte telo a buďte zdraví každý deň. Pomáha tomu vibračná bedrová opierka, ktorú je možné ovládať pomocou kábla USB pripojeného k počítaču alebo dokonca powerbanke.

Funkcie
Toto profesionálne herné kreslo je vybavené výsuvnou opierkou nôh spod sedadla pre úplné pohodlie, keď sa opriete. Ergonomický dizajn, výrobok s otočením o 360 stupňov, nastaviteľnou výškou, nastaviteľnou opierkou hlavy, nastavením uhla sklonu je možné sklopiť dozadu z 90 stupňov na 150 stupňov a môže byť uzamknutý na použitie ako posteľ na krátke zdriemnutie. Táto polohovateľná stolička poskytuje najpohodlnejší zážitok, či už sa používa v kancelárii alebo pri hraní, a zdvojnásobuje efektivitu.

Materiál
Vysoko kvalitný PU kožený poťah, vstavaná pohodlná a priedušná latexová pena. Hrubšia studená pena s vysokou hustotou poskytuje pohodlnejší zážitok z tlmenia a široké operadlo poskytuje lepšiu oporu. 

Bezpečnosť
Dno je vyrobené z rámu kovaného z vysoko kvalitnej ocele, ktorý má super nosnosť. Ľahko podporuje dospelých s hmotnosťou 115 kg. Dve ovládacie tyče zaisťujú bezpečnú a stabilnú funkciu zdvihnutia sedadla a funkciu nastavenia uhla operadla. Zosilnený nosný rám zaisťuje stabilitu stoličky. Okrem toho zosilnený oceľový rám zaisťuje spoľahlivosť stoličky a vankúšové špongie s vysokou hustotou zaisťujú dlhodobé ošetrenie bez deformácií.

Parametre stoličky:

Výška: ~125-133cm
Šírka: 57cm
Hĺbka: 50cm
Hmotnosť: 16kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.