WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Objavte trvanlivosť a účinnosť nášho štvorcového hrnca z tlakovo liateho hliníka s tepelne odolnou konštrukciou, ktorá je ideálna pre kulinárskych nadšencov aj pre komerčné kuchyne. Keramický mramorovaný povrch poskytuje nepriľnavý povrch pre zdravé varenie bez prebytočného oleja.

Náš hrniec je navrhnutý tak, aby zabránil prilepeniu jedla, čím zaisťuje jednoduché čistenie a údržbu. Je navrhnutý tak, aby optimálne udržoval teplo, čo vedie k energeticky efektívnemu procesu varenia, ktorý šetrí energiu bez kompromisov vo výkone.

Hrniec je vybavený pokrievkou z tvrdeného skla, doplnenou o praktický gombík Aroma. Táto inovatívna funkcia umožňuje jednoduché dávkovanie tekutého korenia počas varenia, čím sa hladko zvýrazňujú chute a arómy.

Náš hrniec, skonštruovaný tak, aby odolal skúške času, má pevnú, nedeformujúcu sa základňu, vďaka čomu je spoľahlivou voľbou pre rôzne úlohy varenia. Je kompatibilný so všetkými zdrojmi tepla vrátane indukčných varných dosiek a pre väčšie pohodlie je vhodný aj do umývačky riadu.

Hrniec je navrhnutý tak, aby uspokojil potreby veľkoobchodných klientov, má rozmery 28 x 28 cm s výškou 11 cm, s objemom 6,5 litra, ideálny na efektívnu prípravu veľkých jedál.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.